KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A francia rapper szakított a Pumával a szankciók miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elie Yaffa – szakmai nevén Booba – bejelentette, hogy felbontja a szerződését a Pumával mivel a népszerű márka úgy döntött, hogy távozik Oroszországot

„Ha elmész, én elmegyek. Ha te politizálsz, nekem is azt kell tennem” – írta a művész hétfőn a közösségi médiában arra a hírre reagálva, hogy a sportruházati óriás felfüggeszti az oroszországi értékesítést és szállítást. Egy külön bejegyzésben Yaffa azt írta, hogy „nem erre szerződött”.

Yaffa később megerősítette, hogy úgy döntött, véget vet a Pumával kötött együttműködésének – írta a Le Figaro. A rapper 2020-ban a cég márkanagykövete lett és a Puma franciaországi cipők kampányának arca volt.

A Puma csatlakozott azoknak a népszerű márkáknak és cégeknek a hosszú listájához, amelyek megfogadták, hogy az elmúlt hetekben felfüggesztik minden tevékenységüket Oroszországban. Ezek közé tartozik például több sportruházati óriás, mint a Nike és az Adidas is.

Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az EU-tagállamok azon országok között voltak, amelyek átfogó szankciókat vezettek be az Oroszországgal szemben.

Russia Today nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kétséges, hogy a héten szavaznának az Ukrajnának nyújtandó segélyről

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük