KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fidesz: ha a baloldalon múlna, már “brutális háborús infláció” lenne

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha a baloldalon múlna, már “brutális háborús infláció” lenne – kommentálta a Fidesz szerdai közleményében azt, hogy a DK-s Varga Zoltán sajtótájékoztatón a kormány felelőtlenségének tulajdonította, hogy történelmi mélypontra került a forint.

“Ha a baloldalon múlna, akkor már brutális háborús infláció lenne Magyarországon, mert a baloldal miniszterelnök-jelöltje háborúba sodorná az országot, eltörölné a rezsicsökkentést, elzárná a gázt” – írta közleményében a kormánypárt, hozzátéve, hogy a baloldal energiaszankciókat akar és ellenzi az árstopokat is.

A Fidesz szerint a “baloldal összevissza beszéde” és felelőtlen követelései a magyar emberekre, a gazdaságra és az árakra is veszélyesek.

A nagyobbik kormánypárt közölte: az infláció egész Európában magas a járvány okozta gazdasági hatások, az energiaárak emelkedése, a háború és a szankciók miatt, a magyar infláció pedig az uniós középmezőnybe tartozik.

Hangsúlyozták, hogy a magyar embereket több intézkedés is védi az áremelkedéstől: amellett, hogy emelkedtek a bérek és a nyugdíjak, a kormány garantálja a rezsicsökkentéssel lenyomott energiaárakat, bevezette az élelmiszerárstopot, a benzinárstopot, a kamatstopot. Ezek az intézkedések 3-4 százalékponttal segítenek az infláció leszorításában – írták.

Ez is érdekelheti:  Ukrán "wall-streeti" Köztársaság: az ukrán államiság jövője

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük