KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A brit lakosság elkezdte a konzervek és a vécépapír felvásárlását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az élelmiszerek, az energia és más termékek árának folyamatos emelkedése az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók miatt arra kényszeríti a brit lakoságot, hogy élelmiszereket és alapvető szükségleti cikkeket vásároljanak fel, felkészülve a szűkösebb időkre. Ez a Barclaycard által végzett tanulmány adataira hivatkozva – írja a The Daily Telegraph.

A fogyasztók körében a tészta, a konzervek, a tea, a kávé, a tisztítószerek és a WC-papír iránti kereslet a legnagyobb. Sok brit vásárol még gyógyszereket, elsősorban paracetamolt. Az autósok – tekintettel az üzemanyagárak jelentős emelkedésére – igyekeznek csökkenteni a személygépjárművek használatát.

Korábban a Focus Online című német kiadvány arról számolt be arról, hogy a német állampolgárnak  egyre gyakrabban nehézséget okoznak az emelkedő energiaárak. A legfrissebb adatok szerint csaknem minden hetedik németnek okoz napi problémát a kiadásainak fedezése.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Megütött egy embert, botrányosan viselkedett Magyar Péter

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük