KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Bécsben, afgán betolakodók által bedrogozott, majd megerőszakolt, végül meggyilkolt 13 éves kislány, Leonie emlékére

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyugat-Európa országaiban, Francia-, Svéd-, Németországban és a többiekben, évek óta féktelen migráns-terror tombol: kamionnal a járókelők közé hajtás, géppisztolyos és késes támadások, fejlevágások, stb. Sem az országokat, sem a migránsok által elkövetett több, vagy kevesebb áldozatot követelő gyilkossá- gokat nem szükséges sem nevesíteni, sem felsorolni, hiszen a naponta történő embertelen szörnyűségek híre eljut mindenkihez. Közismertek.

Most, az alábbiakban mégis egy ilyen, Ausztriába betolakodott afgánok, un. „migránsok” által elkövetett gyilkosságot idézünk fel, mert annak áldozata nem felnőtt, hanem egy gyermekkorú kislány volt, Leonie! Egy 13 éves gyerek! Még alig élt, s már soha semmit nem fog megélni, sem jót, sem rosszat, mert az állatoknál is primitívebb és gonoszabb élőlények, Ausztriába beköltözött és élősdiként ott az osztrákokon élősködő afgán paraziták elvették ennek a gyermeknek a legfontosabbak, az életét! S nem akárhogyan!

Tudni kell, hogy Ausztriában nagyjából 45 ezer afgán parazita bevándorló él, ők a szíriaiak után a második legnagyobb élősdiként itt dekkoló csoport. A tavaly, 2020-ban Ausztriába érkezett több mint 15 ezer, más földrészekről érkezett nem kért jövevényből 3137 volt az afgánok száma! Nos, e  45 ezer afgán közé tartozott az a négy is, akik  a 13 éves kislány, Leonie  bestiális meggyilkolását elkövették!

A gyermek, Leonie holttestét június 26-án, szombaton reggel járókelők találták meg Bécs 22. kerületében, egy fának támasztva. A nyomozás szerint az történhetett, hogy négyen, egy 16, egy 18, egy 22, és egy 23 éves afgán bedrogozott, megerőszakolt, végül meggyilkolta a kislányt, holttestét pedig Bécs említett kerületében egy fának támasztva otthagyták…

Az osztrák hatóságok már június 28-án, hétfőn őrizetbe vették az eset kapcsán a 16 éves és a 18 éves afgán bevándorlót. Közülük a 16 éves 2021 áprilisában érkezett Ausztriába menedékkérőként, s Leonie valószínűleg őt ismerhette. Vele ment fel a 18 éves afgán lakására, ahol aztán a szörnyű tragédia megtörtént. E 18 éves afgán még 2015-ben érkezett Ausztriába, s menedékjogát 2017-ben különböző bűncselekmények elkövetése miatt 2017-ben visszavonták. Visszavonták, de kitoloncolni természetesen nem tudták! (Ami viszont megfejthetetlen talány az az, hogy ezek után miként történhetett meg, hogy ez a 18 éves afgán évek óta több mint havi 800 Euro szociális támogatást kapott a bécsi városvezetéstől?) A harmadik, a 23 éves afgán, akit a rendőrség az egyik bécsi metró állomáson, június 30-án, szerdán vett őrizetbe, vihette a kábító -szert a lakásba: nevezett korábban már kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt volt büntetve.

Amikor az ismertetett információkat a Kronen Zeitung és a Der Standard című és más osztrák lapok közzétették, a szörnyűséggel kapcsolatban a negyedik, a 22 éves afgánt még kereste a rendőrség. Ellene nemzetközi elfogató parancsot adtak ki.

Közülünk, magyarok közül pedig sokan, ennek a nem mindennapian borzalmas és megrázó eseménynek a kapcsán is, az osztrák hatóságok tehetetlenségét, bénultságát, tesze-tosza támlityiségét firtatják. Hiszen mint tudjuk, az osztrák hatóságok nem mindig voltak ilyen enerváltak, ilyen cselekvőléptelenek, ilyen alamuszi módon lebénultak! A kéretlen beözönlőkkel szemben pedig akár határozottabban, több eredményt hozóan is felléphetnének! Azokat pedig, akiknek menedékjogát visszavonták, akár gyakorlatilag is áttehetnék az osztrák határon! Mondjuk ezt azért is, mert történelmi ismereteink alapján jól tudjuk, hogy 1849-ben és azt követően bizonyos Haynau  nevű osztrák intézkedő korántsem volt ilyen anyámasszony katonája mint a mai osztrák hatóságok, hanem Aradon legyilkoltatta a 15 (nem 13) hős magyar tábornokot. Kufstein és Olomütz, meg más börtönök pedig megteltek az osztrák bíróságok által elítélt vitéz magyar katonákkal! Vajh az osztrákok csak a magyarokkal szemben voltak képesek ilyen kifejezetten határozott fellépésre? Az afgán, a szíriai és más, idegen földrészről hozzájuk érkező nem kívánt un. „migránsokat” pedig simogatják?

A 13 éves kis Leonie, ez az ártatlan gyermek ennek az osztrák hatósági tehetetlenségnek az áldozata! Miért kell Ausztriába beengedni csak az afgán élősdiekből 45 ezret? Miért? Ezek lennének a menekültek? Ugyan mi elől menekülnek? Csak nem a saját tehetetlenségük, a saját semmire kelőségük, a saját mihaszna mivoltuk elől? De igen!  A saját szülőhazájukban képtelenek az önfenntartásra és családjaik eltartására! Az afgán és más „gyerekgyár” államok bátran lépjenek a születésszabályozás útjára és annyi gyermeket gyártsanak le üzemi szinten, amennyit a saját hazájukban el tudnak tartani! A puhánnyá lett európai államok pedig, – így az osztrákok is! – védjék meg saját állampolgáraikat és saját gyermekeiket, gyermeklányaikat a bestiális beözönlőkkel szemben! Hogyan?

Más kontinensek más módon szocializált, más erkölcsű, más vallású, más hitű, (elsősorban muszlim) más szokásokat magával hozó, minden szempontból MÁS, itt Európában sem beilleszkedni nem akaró, sem beilleszkedni nem tudó népfeleslegét tessék hazatoloncolni!

Az újonnan bejövőket nem beengedni, a már itt dekkolókat hazazsuppolni! Ez az egyetlen célra vezető megoldás! S akkor a kis Leonie és minden más ártatlalanul leölt, legyilkolt európai ember megveszekedett hóhéraitól sikerül végre megszabadulni.

Dr. Polgárdy Géza

nyugd. jogász, közgazdász, szociológus, közíró

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: