KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

164 értelmiségi állt ki a Szent Korona védelmében, amelyet az LMBTQ-lobbi vett célkeresztjébe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újabb kiváló keresztény-konzervatív névsor: 164 értelmiségi állt ki a Szent Korona védelmében, amelyet az LMBTQ-lobbi vett célkeresztjébe – írta a Vasárnap.hu.

A közelmúltban nagy vihart kavart a Pride-mozgalom (az LMBTQ-lobbi zászlóshajója) új kampánya, amelynek keretében megcsúfolták a Szent Koronát. Az eset után a CitizenGO közzétette felhívását, melyben megfogalmazták az Értékvédők 10 pontját is. A felhíváshoz az interneten keresztül mostanáig több mint 21 ezer aláíró csatlakozott, majd száz közéleti szereplő nevével is vállalta, hogy kiáll az értékvédő mozgalom kiáltványa mellett.

A kezdeményezést Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, Pogrányi Lovas Miklós, a XXI. Század Intézet kutatója, valamint Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője jegyzik. A felhíváshoz újabb 164 kiváló konzervatív személyiség csatlakozott, akik kinyilvánították: hisznek Istenben, tiszteli nemzeti jelképeiket, felismerik, hogy a család a társadalom alapsejtje, erős nemzet pedig csak családokra épülhet. Vallják, hogy

a házasság egy nő és egy férfi szövetsége.

Az értékvédők 10 pontjához ezúttal olyan kiválóságok csatlakoztak, mint Kondor Katalin újságíró, Korzenszky Richárd  emeritus perjel, Dörner György, az Újszínház igazgatója és Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Az aláírók teljes névsora a vasarnap.hu oldalán olvasható!

Hungary First NIF

Ez is érdekelheti:  NATO: Stoltenberg megy... Rutte jön?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük