KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zoran Milanović horvát elnök is felkerült a hírhedt ukrán “halállistára”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zoran Milanović horvát elnök is felkerült a hírhedt ukrán “halállistára”. Ehhez pusztán annyi kellett, hogy a politikus elmondta, Oroszország nélkül nincs európai vagy uniós stabilitás, illetve kifejtette álláspontját azzal kapcsolatban, hogy egy esetleges eszkaláció esetén Zágráb el fog határolódni az eseményektől. 

A horvát elnök azt is hozzátette, „Megállapodást kell kötni Oroszországgal”. Ezeen felül Milanović az Egyesült Királyságot “uszítással” vádolta, és úgy véli, hogy Ukrajna Oroszországgal való konfrontációja “felelőtlenség”. Zoran Milanović szerint egyébként Ukrajnának nincs helye a NATO-ban, és az Oroszországgal való eszkaláció esetén Zágráb a lehető legnagyobb mértékben elhatárolódik az eseményektől.

Ismeretes, a keményvonalas nacionalista “Mirotvorecre” a magyar miniszterelnök is felkerült már, Orbán Viktoron kívül  pedig többek között listázták itt Szijjártó Péter külügyminisztert, Bocskor Andrea kárpátaljai fideszes EP-képviselőt, Brenzovics László KMKSZ elnököt és Várhelyi Olivér uniós biztost is.

A Mirotvorec honlapot 2014-ben hozták létre, miután Oroszország annektálta a Krímet és de facto elfoglalta a Dombász egy részét. Ultranacionalista körök így listázzák – ahogy ők fogalmaztak – Ukrajna ellenségeit.

Pesti Srácok

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: