KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zemmour a franciákat oktatja: Budapesten azért nincs terrortámadás, mert nem engedik be a migránsokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Thomas Sotto Éric Zemmourt, a Reconquête elnökét kérdezte a Les 4 vérité nevzmű politikai műsorában.

Néhány nappal azután, hogy Dominique Bernardot az arras-i Gambetta-Carnot iskolakomplexum előtt egy radikalizálódott csecsen fiatal halálra késelte, a társadalmi légkör feszülté vált.

A vita középpontjában ismét a bevándorlás áll. Ebben az összefüggésben Gérald Darmanin bemutatta a bevándorlási törvényjavaslatát, amelyet már több mint egy éve halogatnak. Ezzel a törvényjavaslattal a kormány választ kínál a “terrorizmusra”. A törvényjavaslatot november 6-án kell megvizsgálni.

“Gérald Darmanin az a belügyminiszter, aki lehetővé tette, hogy a történelemben a legtöbb külföldit fogadjuk be. Ő az, aki a legkevesebbet toloncolja ki”

– mondta Éric Zemmour, a France 2 4 Vérités című műsorának vendége 2023. október 19-én, csütörtökön.

“Gérald Darmanin bütykölni akarja a törvényt és csökkenteni a kitoloncolás akadályait, de valójában csak a munka felét teszi meg. (…) Meg akarom szüntetni mindazokat a jogokat, amelyeket a külföldieknek adnak, hogy elkerüljék a kitoloncolást. (…) Bárki, aki a legkisebb szabálysértést is elköveti… A külföldieknek megfelelően kell viselkedniük az országunkban”

– mondja a volt elnökjelölt.

Konkrétan 10 000 eurós kaució bevezetését javasolja a magas kockázatú országokból érkező külföldiek vízumáért.

Zemmour megemlítette Magyarországot is a terrorcselekmények kapcsán.

“Mit gondol, miért voltak iszlamista támadások Arrasban és Brüsszelben, és miért nem Tokióban vagy Budapesten? – tette fel a költői kérdést.

Mert ott nincs bevándorlás. Ez az egyetlen szó, ami megoldja a kérdést!” – folytatta Zemmour.

Október 16-án, hétfőn este Gérald Darmanin lángba borította a közösségi oldalakat, miután a CNews-on azzal vádolta Karim Benzemát, hogy “hírhedt kapcsolatai vannak a Muzulmán Testvériséggel” (egy Egyiptomban alapított iszlamista szervezet).

Ez is érdekelheti:  Szijjártó: A kormánynak nincs szüksége amerikai kioktatásra

A francia labdarúgó-válogatott korábbi támadója az X-en (korábban Twitter) a palesztinok mellett állt ki: “minden imáját a gázai népért tette közzé, amely ismét áldozatául esett ezeknek az igazságtalan bombázásoknak, amelyek nem kímélik sem a nőket, sem a gyermekeket”.

“Karim Benzema véletlenül játszott a francia válogatottban, pusztán a pénzért és a sporteredményekért. Ő nem francia a szíve mélyén, soha nem szerette” – mondja Éric Zemmour.

Elemi.hu

Kiemelt képen: Eric Zemmour / Fotó: Sputnik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük