KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Zelenszkijnek és lakájainak nem lesz alkalmuk elbújni gazdáik meleg ölelésébe”

Leonyid Szluckij, az LDPR vezetője, az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának elnöke és 2024-es elnökjelölt-aspiráns, részvétét fejezte ki a donyecki polgároknak az ukrán terroristák által január 21-én reggel a donyecki piac ellen végrehajtott szörnyű támadás után.

„Az ukrán junta ismét bűncselekményeket követ el békés orosz állampolgárokkal szemben. A különleges hadműveletek megindítása előtt nyolc éven keresztül bombázták Donyecket, titkos rejtekhelyeken kínozták az embereket, iskolákra és lakóépületeket támadtak.”

A nyugati uraiktól érkező pénzmennyiség csökkenésétől tartva az ukránok terrorcselekményekkel próbálják demonstrálni, hogy legalább valamilyen szinten képesek ellenállni hadseregünknek.

Az aljas manőverek nem maradnak válasz nélkül. Minden érintettet meg fognak találni. Zelenszkijnek és lakájainak nem lesz lehetőségük arra, hogy gazdáik meleg ölelésébe bújjanak. A békés orosz állampolgárok elleni bűnözői parancsokért bosszút fognak állni.

Őszinte részvétünk az áldozatok családjainak és barátainak. Veletek együtt gyászolunk”

– írta a politikus a Telegram-csatornáján.

Ma reggel az ukrán haderő tüzérségi támadást indított

Donyeck város egyik kerületében található piac ellen, ahol a város lakosai éppen reggeli bevásárlást tartottak. A támadásnak a legújabb hírek szerint már 15 civil halálos áldozata van.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Zelenszkijnek és lakájainak nem lesz alkalmuk elbújni gazdáik meleg ölelésébe”

 1. Hm.
  Nem értem az oroszokat.
  Ha szarrá tudták bombázni Bahmutot ( meg a többit), akkor szarrá kéne tudni bombázni azokat a helyeket ahonnan elérhető Donyeck nagyváros bármely területe.
  Az, hogy ezt nem teszik, az nem magyarázható semmilyen katonai tervezéssel, vagy elgondolkodással.
  Vagy még azzal sem, hogy nekik van idejük, ők ráérnek, nem sietnek.
  Ismerjük a II világháború utáni ukrán helyzetet, mikor Sztálin kiadta a parancsot az ukrán ellenállás leverésére , és az ukrán vezetők likvidálására, amit a Vörös Hadsereg teljesített is.
  Most nincs meg az akarat a mostani vezetésben, hogy civil városokat, benne civil embereket lehet mészárolni büntetlenül, nehogy a világ elítélje őket?
  Ha a KGB likvidálni tudta az amerikaiak szeme előtt Banderát ott Münchenben, akkor most nem lehet likvidálni azokat az embereket akiknek köszönhető ez az egész háború már 2013 óta? Akik több mint 14 ezer egyszerű embereket, – gyerekeket, nőket öregeket – öltek és ölnek a mai napig és nincs rá megfelelő válasz Oroszországtól?
  Legalább kérnének tanácsot Izrael kormányától, hogyan vegyenek revansot az ukronácikon az elkövetett népirtásokért. Mert. Hamár a zsidó állam megtette a saját ellenségein, akkor nem ártana példaként tekinteni rájuk és bátorságot kölcsönözni tőlük azért, hogy ne tudjon szabadon öldökölni az ukronáci hadsereg és annak irányítói.
  Ahogy régen mondották’ volt a seregben: Kicsit bátrabban elvtársak. Bátrabban, ha kérhetem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük