KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij tanácsadója: A magyarok fizetik azt a kést, amellyel az oroszok levágják az ukrán katona fejét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oleg Ustenko azt mondta a Politicónak, azzal, hogy Magyarország több gázt vásárol az oroszoktól, nagyobb lehetőséget nyújt a számukra a háború eszkalálására.

A Magyarország és Oroszország közötti új energetikai megállapodások meghosszabbítják az ukrajnai háborút – nyilatkozta a Politicónak az egyik ukrán elnöki tanácsadó. Oleg Ustenko ugyanakkor felszólította Brüsszelt, hogy akadályozza meg a szerződéseket. „Ha látták azt a videót, amelyen az oroszok levágják egy ukrán katona fejét, akkor tudniuk kell, hogy a magyarok fizetnek a késért” – jelentette ki, ezzel arra a videóra utalt, amely a világhálón kering, s egy ukrán katona kivégzését mutatja.

Zelenszkij „vadállatoknak” nevezte azokat az orosz katonákat, akik állítólag a gyilkosságot elkövették, írja a mandiner.hu.

Ustenko szerint a magyar kormánynak teljesen vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lássa, milyen bűncselekményeket támogat. Azt mondta, azzal, hogy Magyarország több gázt vásárol az oroszoktól, nagyobb lehetőséget nyújt a számukra a háború eszkalálására – tette hozzá Ustenko.

A Politico megkereste a magyar Külgazdasági és Külügyminisztériumot, de a tárca nem reagált.

Vadhajtások

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: