Zelenszkij és a videói – bevetik a legmodernebb hologram technológiát a propagandába (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint ahogy arról már korábban is írtunk, többeket foglalkoztat, hogy valójában hol is tartózkodik az Ukrán elnök Volodimir Zelenszkij az esetek többségében, hiszen külföldi fórumokon, eseményeken nem jelenik meg, csupán videón keresztül hergeli a világ vezetőit Oroszország ellen.

Egyik korábban megjelent anyagunkban már írtunk arról, hogy az ukrán elnök megszólalásai meglehetősen gondosan előkészített produkciók, melyeket stúdiókban készítenek el, ráadásul nem is akárkik, hanem külföldi, de leginkább amerikai „szakemberek” segítségével.

Nézzük, hogyan is készülnek Zelenszkij videói

Az Apokrif portálon most Szőke Mária Magdolna is éppen ezzel a témával foglalkozik feltéve a kérdést, hol is van valójában Zelenszkij. Majd erre a kérdéssel egy állítással válaszol:

A hős Z bohóc csupán egy kamu díszletekre vetített hologramos csalás: az ukrán háborús propaganda pedig filmipari trükkökre épített szemfényvesztés

A cikk szerint ma már világos, a Zelenszkij nevű a Zelenszkij-féle péniszzongorista, politikai komédiás, egész háborús propagandája nem más, mint filmipari trükkökre épített szélhámosság. Jogosan vetődik fel tehát a kérdés, hogy vajon hány esetben sikerült ezzel a szélhámossággal az ukrán elnöknek átverni a világ közvéleményét.

A cikk állítása szerint Zelenszkij nyilvános politikai szereplése már konkrétan elmegyógyászati eset: hologramként jelent meg több politikai találkozón és még a nyár közepén a Csillagok háborúja filmre alapozta felszólalását a Viva Technology konferencián, ahol George Lucas sorozatának gonoszaihoz hasonlította az oroszokat. Aztán bejelentette a digitális kormányzat tervét, mely szerinte „lehetőség a legfejlettebb technológiák állami szintű használatára”. A szerző véleménye szerint az ukrán elnök az egész háborús konfliktus kezdete óta PR-mutatványokkal szórakoztatja a globalista propaganda zártosztályra érdemes rajongótáborát, szemérmetlenül, primitív módon, hazudva, lopva, csalva… szóval az egész sátáni megtévesztési arzenált felsorakoztatva.

Természetesen konkrét bizonyítékunk nincs, azonban erősen erre utalő jelek jól láthatóak több olyan videón is, amelyekben az ukrán elnök jelentős pszichózist kíván elérni megcélzott közönségénél. Egy biztos sikerült Ursula vonder Leyen vakcinabiznisz-nagyasszonyt elkápráztatnia buchai bemutatójával.

Íme egy videó, mely kiválóan bemutatja, hogyan is működik a legújabb hologram technológia, mely igazolást adhat arra is, mennyire élethűen lehet bemutatni ezen keresztül a legnagyobb hazugságot is. Természetesen Zelenszkij is megjelenik.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük