KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nézzük, hogyan is készülnek Zelenszkij videói

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Váratlan videó került nyilvánosságra, amely Zelenszkij ukrán elnök hollétére és az állami belső terekben és a kijevi utcák hátterében elmondott beszédeire derít fényt.

Korábban már esett szó arról, hogy az ukrán elnök közösségi oldalakon megjelent videói meglehetősen „érdekesek”. Sokan tippeltek, azt mondták, Zelenszkij nincs is Ukrajnában. Bárhol is tartózkodik – egyébként minden valószínűség szerint ott van, csak nem biztos, hogy állandó jelleggel Kijevben – egy profi, technikailag minden eszközt bevető stáb ügyel arra, hogy a megtévesztés tökéletes legyen. Na persze vannak pillanatok, amikor az elnök önállósítja magát, majd furcsa stílusban oszt meg egy-két gondolatot a közösségi oldalán.

Szóval, Zelenszkij beszélő fejét bármilyen háttérre rá lehet tenni, ez nem probléma a jelenleg rendelkezésre álló stúdiótechnikai és számítógépes rendszerekkel.

„Ó, elnézést, nem tudtuk. Bár sokan találgattak és kérdezősködtek. Klassz, ne mondj semmit. Itt, nem csak az elnöki hivatal előtt, itt és a Vörös téren lehet jelentkezni”

– kommentálta a rajzfilmstúdió felvételét Anatolij Shariy, az ismert ukrán újságíró.

Egy biztos, a Z Hadművelet Telegram csatornáján megjelent videó sok mindent elárul azokról a módszerekről, melyekkel Zelenszkij csapata operál a közönség és a világ megtévesztésére.

Az is kiderül ebből a rövid videóból, hogy amerikai csapat áll a háttérben, ők végzik el a „mestermunkát”. Hogy még pikánsabb legyen a történet, feltűnik a képben Peter Gabriel neves brit zenész is, mint aktivista.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük