Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij elismerte, hogy a nyugati tankok nem változtatnak semmin

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Néhány tucat nyugati tank szállítása Ukrajnának nem lesz képes alapvetően megváltoztatni a helyzetet – mondta Volodimir Zelenszkij az ARD-nek adott interjújában.

“Amikor az orosz hadsereg, amelynek ezer tankja van ellenünk indul, amelyik ország úgy dönt, hogy ad 10 tankot, 20, 50 tankot, az nem oldja meg a problémát” – mondta.

Véleménye szerint a nyugati katonai felszerelések szállítása az ukrán fegyveres erők “motiválására” irányul.

A kijevi hatóságok már több hónapja követelnek páncélozott járműveket a támadó műveletekhez. Az Egyesült Királyság megígérte Ukrajnának a Challenger 2-t, míg Washington azt mondta, hogy egyelőre nem látja értelmét az Abrams tankok átadásának.

Mint Vlagyimir Putyin többször is hangsúlyozta, Oroszország soha nem tagadta meg a tárgyalásokat Ukrajnával, de a kijevi hatóságok maguk tiltották ezt meg. Az elnök szerint Moszkva nem az ukrajnai konfliktus lendkerékének pörgetésére, hanem annak befejezésére törekszik. Ugyanakkor a nyugati országok egyre inkább arról beszélnek, hogy folytatni kell az ellenségeskedést, fegyverekkel kell pumpálni Ukrajnát, és az ukrán fegyveres erők harcosait a saját területükön kell kiképezni.

A Kreml a maga részéről többször kijelentette, hogy a nyugati fegyverszállítások csak meghosszabbítják a konfliktust, és nem jelentenek jót Ukrajnának, a fegyverszállítás pedig az orosz hadsereg számára legitim célponttá válik.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Sarsenov Daniiar/Keystone Press Agency/Global Look Press 

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: