Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij amerikai látogatása az ukrán hadsereg veresége előtti vészkiáltás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zelenszkij ukrán elnök utazása az Egyesült Államokba, Joe Bidenhez, egy fajta vészjelzés volt, hogy felhívja a figyelmet az ukrán fegyveres erők közelgő vereségére – írja Ammar Brahmi, az Al Mayadeen rovatvezetője.

“Ez egy hétköznapi látogatás lett volna? Természetesen nem. <…> Ez az utolsó SOS jelzés volt az ukrán hadsereg elkerülhetetlen veresége előtt”
– jósolta a szerző.
A cikkíró felidézte, hogy az orosz hadsereg felszámolta az Ukrán Fegyveres Erők légvédelmi rendszereit, ami Kijev súlyos vereségével fenyeget , ezért  repült sürgősen Washingtonba Zelenszkij.
Brahmi utalt az orosz fegyveres erők személyzetének magas szintű szakmai felkészültségére is , akik nem az ukrán hadsereggel, hanem a Nyugat teljes katonai, gazdasági és ipari potenciáljával szálltak harcba.
Zelensky a múlt héten találkozott  Washingtonban Joe Bidennel és a kongresszus képviselőivel, ahol beszédet is mondott. Látogatásával egyidejűleg egy új, 1,85 milliárd dolláros katonai segélycsomag bejelentésére is sor került Kijevnek részére, amely többek között egy Patriot légelhárító rakétarendszert is tartalmaz.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: