KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova frappáns választ adott a lepottyant drón miatt aggódó amerikaiaknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gondban vannak az amerikaiak, akik azt akarják elhitetni a világgal, hogy az orosz Szu 27-es  vadászgépek a Fekete-tengerbe pottyantották sok milliós kémkedő drónjukat.

A probléma természetesen abból adódik, hogy attól félnek, a szuper technikájuk esetleg orosz kezekbe kerül, és akkor mi lesz? Most a kutakodó eszköz valahol mélyen a tenger fenekén fekszik, de egyelőre nem tudják, hogyan emeljék ki onnan.

John Kirby, a Fehér Ház Biztonsági Tanácsának kommunikációs koordinátora  nyilatkozott az MQ-9 visszaszerzésének amerikai kilátásairól. Így sopánkodott:

„Nem kaptuk meg. És nem vagyok benne biztos, hogy meg is tudjuk szerezni. Nagyon-nagyon mélyen a Fekete-tengerbe zuhant. Szóval még mindig próbáljuk kideríteni, hogy lehetséges-e bármilyen erőfeszítést tenni, hogy kihozzuk. Lehet, hogy nem. Megnézzük a felvételeket, amelyek a baleset környékén készültek”. 

Marija Zaharova külügyi szóvivő frappáns választ adott Kirbynek, utalva arra, hogy ilyen problémáik nem voltak, amikor felrobbant az Északi Áramlat gázvezeték:

John, kérdezze meg a New York Times-tól annak az ukrán magáncégnek a telefonszámát, amely az amerikai propaganda szerint nagyon-nagyon mélyen a Balti-tengerbe robbantotta az Északi Áramlat csővezetékeket. Ezek, a lapjaikról ítélve, mélytengeri specialisták. Meg fogják oldani…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: