KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meleg ruhával ne készüljenek, fölösleges!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Örömmel jelentem be, hogy bővült a titulusaim száma! Eddig csak fideszbirka meg orbánista voltam, de már putyinista is vagyok. Nem tudjátok, hogy mi az a putyinista, ugye? Elmondom.

Az a putyinista, aki nem veszi be a maszlagot a nyugat jóságáról. Az nem számít, hogy mit gondol az oroszokról, mert egyetlen elv érvényesül: Aki nincs velünk, az ellenünk. Kiadta a Feri is, tudjátok, a „ti Feritek” drága putyinistázók! Szóval ha nem hemperegsz a földön a gyönyörtől, hogy milyen csodás a nyugat, akkor putyinista vagy. Ez van. Nem is lehetnék más, hiszen orbánista is vagyok, a Zorbán meg eleve putyinista, így hát minden orbánista putyinista is egyben. Diktátorista is vagyok, mert a Zorbán diktátor is, a szabadság, a demokrácia, a sajtószabadság és az emberi jogok eltiprója. Felcsúti disznóvágásos, disznószaros gumicsizmájával gázol át az európai értékeken, no meg persze a jogállamon. Ezek tények (gondoltam én), tehát nem illik vitatni. Valami azonban megakadt az idegpályáimon.

Ki az, aki megszabja, mi az a demokrácia? Ki az, aki megszabja, mi az a jogállam? Ki az, aki eldönti, mik azok az emberi jogok? Ki határozza meg, mik azok az európai értékek?

Ti, spanyolok, akik olyan sikeresen exportáltátok a demokráciát, igába hajtva Közép és Dél-Amerika őslakosait? Ti, akiktől véresebb és hosszabb ideig tartó inkvizíciót még senki nem produkált? Ti, franciák, akik végigtiportátok Afrikát? Ti, az elrabolt területeken összejött 12 időzónátokkal, amiket a mai napig kizsákmányoltok? Ti, akiknél Robespierre-ek jegyezték az emberi jogokat? Ti, balga belgák, akiknél 1958-ban (angol, francia, német és norvég hagyományokat folytatva), még emberi állatkert működött, ahol afrikai gyerekeket mutogattatok és banánt dobáltatok nekik mint valami bazári majmoknak? Ti, britek, akik az indiai kincseket raboltátok, bengáli nők hátára kötött kosárban ülve? Ti, akik porig bombáztátok Drezdát, a 200 000 civil lakosságával együtt? Ti, hollandok, akik Indonéziát fosztottátok ki? Ti, németek, akik néhány évtizede még 6 millió embert irtottatok ki a származásuk miatt? Ti, osztrák sógorok, akik évszázadokig arattátok amit mi vetettük, és mikor a törökök jöttek, a hátunk mögül vinnyogtatok? Ti, komplett Nyugat-Európa, akik indiánokat mészárolva, a túlélőket rezervátumokba zárva, a rabolt földön létrehoztátok torzszülött gyermeketeket az USA-t? Ti, akik Afrikaiak százezreit hurcoltátok az új világba rabszolgáknak? Ti, akik néhány prostituáltért cserébe szétdaraboltátok az országunkat a kisebbségek jogaira hivatkozva, de most fegyvereket küldötök a kisebbségek élethez való jogainak csorbítására? Ti, akik 56-ban annyira gyűlöltétek a szovjeteket, hogy inkább ide sem néztetek?

Ti, amerikaiak, akik összetákolásotok óta mást sem csináltok, csak háborúztok, persze ügyelve arra, hogy a háború mindig messze legyen tőletek? Ti, akik mindenhova fegyverrel viszitek a demokráciát? Ti, akik mindenhol tömegpusztító fegyvereket véltek felfedezni miközben egyedül ti használtok olyat? Ti, akik az orosz atomfegyverektől akarjátok megvédeni a világot, miközben a történelemben atombombát egyetlen ország használt, és az pont ti voltatok? Ti, akik a civil lakosságot úgy kímélitek meg a háborútól, hogy rendszerint porig bombázzátok?

Vagy esetleg ti, drága magyar honfitársaim, akik eladták magukat a fentieknek, üveggyöngyért, és a saját hazájuk felszámolásán munkálkodtok? Vagy ti, hasznos idióták, akik támogatjátok őket? Akiket becsaptak a „nyugati jólét” ígéretével, de nem veszitek észre, hogy nektek nem azt a szerepet szánták amit ti reméltek? Ti, akik nem veszitek észre, hogy a nyugati jólét csak mások kizsákmányolásával, kirablásával, gyilkolásával tartható fenn, és akkor is, ha azok éppen ti vagytok, és ha szépen csillog is a lánc amit a lábatokra kötnek, az mégiscsak lánc?

Szerintem sem jogi, de pláne erkölcsi alapotok nincs ahhoz, hogy bárkiről is ítéletet mondjatok.

Hogy gyűlöllek-e benneteket? Nem. A hasznos idiótákat nem. Ti nem tudjátok, hova meneteltek. Ti azt gondoljátok, hogy jó lesz, pedig nem. Keserű lesz az ébredés! Inkább sajnállak benneteket. A kiszolgálókat akik eladták magukat? Őket igen. Amennyire csak lehet. A nyugatot? Mert gondolom, hogy most az jön, hogy nyugatfóbiám (is) van. Őket sem. Miért? Mert mindazonáltal, hogy a történelemben számtalanszor bizonyították már, hogy megérdemelnék, mindig lesznek köztük Zorró, Vörös Pimpernel, Old Shatterhand-félék, és lesznek köztük Dianák, Oskar Schindlerek is (csak hogy valós személyeket is említsek). A jelenlegi nyugat vezetőinek nagy része megörökölte ősei minden gonoszságát, ebben a gonoszságban pedig feloldotta az azt ellensúlyozó jót. Ők azok, akiknek csöndben, lesütött szemekkel kellene elkullogni, és nem kioktatni egy olyan országot demokráciából meg emberi jogokból, ahol hozzájuk viszonyítva még csak a nyomai sem fedezhetők fel a gonoszságnak.

Építsék csak a globális demokráciának nevezett diktatúrájukat, egész biztosan sikerülni fog. Talán nem a földi életükben, de azt követően minden esélyük meg van rá, mert ott, ahová ők kerülnek, csupa hozzájuk hasonlók vannak.

ui.: Meleg ruhával ne készüljenek, fölösleges!

Gergely Gábor – Hungary First

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: