KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely nem húzhatja ki magát a „hídpénzbotrány” felelőssége alól

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Karácsony Gergely főpolgármester nagyon sok válasszal tartozik a „hídpénzbotránnyal” kapcsolatban a budapestieknek – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője a Fidesz budapesti szervezete Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.

Wintermantel Zsolt a Lánchíd felújítását botrányosnak nevezte, megjegyezve, hogy a rekonstrukció ötmilliárd forinttal drágábban, kisebb műszaki tartalommal valósult meg.

Ez is érdekelheti:  Wintermantel Zsolt: Újpest négy éve semmittevéssel telt

Továbbá a főpolgármester minden követ megmozgatott, hogy „egy bizonyos cég” végezhesse a munkát, majd „számlagyáros nyomozásban érintett cégeken” keresztül csaknem másfél milliárd forint vándorolt készpénz formájában magánzsebekbe.

Szerinte Karácsony Gergelynek válaszolnia kell arra, hogy miért nem volt jó az eredeti szerződés; miért kellett új közbeszerzést kiírni; miért ragaszkodott az A-Híd Zrt.-hez és miért kellett elfogadni az ötmilliárd forinttal drágább ajánlatot. Választ vár a főpolgármestertől arra is, hogy miért kellett hatvanszorosára emelni az előleget, és

„hová vándorolt a másfél milliárd forint”.

 

Kiemelt képen: Wintermantel Zsolt / Fotó printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük