KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Washington megalázta Berlint, mert Németország nem szuverén állam

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Németország elkerülhetetlen gazdasági hanyatlás előtt áll, miután elveszítette hozzáférését az orosz energiához, de nem tud semmit tenni ez ellen, mert nem szuverén nemzet – állította az orosz Nemzetbiztonsági Tanács titkára.

„Németország sok éven át próbálta gazdaságát az olcsó orosz energia és a fejlett német technológiák kombinációjára építeni. A németek tudják, hogy az [Északi Áramlat vezetékei] elleni terrortámadás mindenképpen gazdaságuk további hanyatlását fogja eredményezni” – mondta Nyikolaj Patrusev az Argumenti i Fakti című lapban hétfőn megjelent interjúban.

Azok az előnyök, amelyeket a német vállalkozások élveztek az olcsó orosz üzemanyaghoz való hozzáférés révén, régóta irritálták az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormányát, Berlin azonban nem folytathatja az együttműködést Moszkvával, „mert a német nemzet nem független”

– mondta Patrusev.

„Washington rákényszeríti Berlinre gazdasági és környezetvédelmi akaratát, mivel 35 000 fős katonai erőt állomásoztat a területén. Évekig a Fehér Ház irányította Angela Merkelt [volt kancellárt], most pedig arra kényszeríti a német vezetést, hogy a csővezeték-szabotázsnak az amerikai hatóságok számára előnyös változata mellett állkon ki” – jelentette ki Patrusev, és „megalázónak” nevezte azt, ahogyan Amerika Németországgal bánik .”


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Global Look Press/Xinhua/Dán Védelmi Minisztérium

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Továrisi, konyec!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük