KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volt USA hírszerző: Biden ne szítsa tovább a konfliktust Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnöknek meg kell állítania az ukrajnai konfliktus eszkalálódását – jelentette ki Rebecca Koffler volt amerikai titkosszolgálati tiszt a Fox Newsnak adott interjújában.

 

„A józan ész azt diktálja, hogy az orosz-ukrán konfliktust komoly erőfeszítésekkel kell lezárni a békés rendezés érdekében”

– mondta.

Koffler megjegyezte, hogy az Ukrajnának nyújtott katonai segítség miatt az amerikai fegyverarzenál gyakorlatilag kiürült, a költségvetés pedig óriási veszteségeket szenvedett el.
A tévécsatorna vendége szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem látja reálisan a katonai helyzetet. Koffler szerint nem szabad komolyan venni azt a szándékát, hogy ő csak Oroszország „új elnökével” hajlandó tárgyalni. Az amerikai adminisztráció Kijevnek nyújtott támogatásáról szólva a hírszerző felhívta a figyelmet arra, hogy a háború támogatása iránti lelkesedés csökken az amerikaiak körében akik egyre inkább a konfliktus békés megoldását szeretnék.
Ugyanakkor a Fehér Ház továbbra is „a vágyálom paradigmájában” működik
– mondta Koffler.
„Biden Putyin eltávolítására irányuló felszólítása rámutatott arra, mennyire távol állnak a washingtoni politikusok a realitástól. Önámítás, azt képzelni hogy leváltják azt az elnököt  amelynek országa a világ legnagyobb nukleáris arzenáljával rendelkezik, és vezetője pedig a polgárok 75 százalékának támogatását élvezi”
– jelentette ki a volt hírszerző tiszt .
Az amerikai politikusok gyakran beszélnek az orosz csapatok Ukrajnából történő kivonásáról és az orosz területek Kijevnek való visszaadásáról, de mindezt Oroszországban provokációnak tartják, amely a Kreml megtorló akcióit váltja ki. Ezért látható már az, hogy fokozatosan enyhülnek az Egyesült Államok követelései – tette hozzá a hírszerző.
Ez is érdekelheti:  Time: Ukrajnában ismét a nők mozgósítására szólítottak fel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük