KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volner János: Zelenszkij, a demokrácia védőszentje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A demokrácia védőszentje, a Nobel-békedíjra jelölt ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij betiltott 11 politikai pártot Ukrajnában, köztük a legnagyobb ellenzéki pártot is.

Szép új demokratikus világot vetít előre az ukrán elnök legutóbbi döntése. Mint ismeretes, Volodimir Zelenszkij betiltott 11 politikai pártot Ukrajnában, köztük a legnagyobb ellenzéki pártot is. Ezen legnagyobb ellenzéki párt, az Ellenzéki Platform – Az Életért, mely a 2019-es ukrán parlamenti választásokon a második helyen végzett, 43 megszerzett mandátummal.

A betiltott pártok közé továbbá az Ellenzéki Blokk, a Saría Párt, a Miénk, a Baloldali Ellenzék, a Baloldali Erők Uniója, az Állam, az Ukrán Progresszív Szocialista Párt, az Ukrajna Szocialista Párt, a Szocialisták és a Vlagyimir Saldo Blokk. Az ukrán elnök a hadiállapot fennmaradásáig korlátozza a megnevezett demokratikusan megválasztott pártok működését.
A liberális baloldali sajtóban többször találkozhattunk a következőkkel: Ukrajna a demokrácia védőszentje, Európa pajzsa. Zelenszkijt már-már európai szintű hősként említik. De a legszürreálisabb, hogy liberális baloldali képviselők, köztük EP képviselők Nobel-békedíjra terjesztették elő Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt. Jól olvassák, azt az embert, aki napi szinten a háború folytatására buzdít, további pusztító fegyvereket kér napi szinten. A békére, a megegyezésre való törekvés csírája sem érzékelhető. Mi ez a képmutatás? Mi ez a színészi teljesítmény? Liberális baloldali körökben már megszokhattuk, de egy egész világot átverni az már más „kávéház”. Zelenszkij ukrán elnöknek nem videóüzeneteket kellene 24 órában gyártania, hanem végre le kellene ülnie s elkezdeni a valódi béketárgyalásokat! Békét akarunk, nem háborút!
Facebook
Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: háború- és migrációpárti, gazdaságellenes koalíció jött létre Weber vezetésével

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük