KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volner János: Néhány pontban az olajembargóról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

1. Magyarország védi a leghatékonyabban a nemzeti érdekeit az Európai Unióban. Amikor mások Brüsszel előtt már földig hajoltak, mi bebizonyítottuk, hogy még egy kis ország is megvédheti magát, ha megfelelő vezető vannak. Csak emlékeztetőül: a baloldal szerint mindent azonnal végre kell hajtani, amit Brüsszel diktál. Ők elzárták volna Magyarország gáz- és olajvezetékeit, megfosztva minket az olcsó vásárlás lehetőségétől.

2. Az Egyesült Államok az Európai Unió vezetőin keresztül óriási befolyásra tett szert Európában. Az Unió más államai az olcsó orosz gáz helyett a jövőben drága amerikai palagázt, az olcsó orosz olaj helyett az amerikaiak által javasolt drága kőolajat, az európai atomerőművek olcsó orosz üzemanyaga helyett pedig a drágább amerikait fogják venni. Az Unió vezetői kiszolgáltatták az európai országokat az amerikaiaknak, az Egyesült Államok stratégiai befolyásra tett szert az Európai Unió felett.

3. Az Európai Unió versenyképessége tartósan romlik. Míg a nyugati világon kívül nagy mennyiségben és olcsó hozzáférnek az Oroszország által szállított olcsó nyersanyagokhoz, az EU sokkal drágábban vásárol, ráadásul a nyersanyagokhoz történő hozzáférése erősen bizonytalanná vált. Ez európai munkahelyek millióiba fog kerülni.

4. Már most látható, hogy Nyugat-Európa országaiban az életszínvonal jelentős esésével kell kalkulálni. Sok nyugat-európai számára vált megfizethetetlenné a jó minőségű étel, a megfelelő fűtés és az autózás. A jövőben egyre több honfitársunk jön haza Nyugat-Európából és egyre kevesebben fognak kivándorolni oda a romló életkörülmények miatt.

Végül egy javaslat a kormánynak: tegyük lehetővé a magyar emberek és vállalkozások számára, hogy a baloldali modell szerint éljenek! Mindenkinek legyen lehetősége a rezsicsökkentés és a hatósági árak nélküli vásárlásra. Derüljön ki egyértelműen, hogy a magyar népnek hány százaléka támogatja a baloldal embargós modelljét és hányan szimpatizálnak a Fidesz-KDNP kormányéval. Az eredmény beszédes lesz!

Senki ne felejtse el: minden nap egyre közelebb kerülünk Magyarország Európai Unióból történő kilépéséhez, a Huxithoz. Mi szóltunk!

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: