KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volner János: Elindult a külföldi politikai erők beavatkozása a hazai országgyűlési választásba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elindult a külföldi politikai erők beavatkozása a hazai országgyűlési választásba: a Politico liberális baloldali médiaplatform szerint EP-képviselők teljes körű választási megfigyelést kérnék Magyarországon

Vegyük górcső alá a Politico médiaplatformon megjelenő beszámolót, s indítsuk vizsgálódásunkat rögtön a megjelenési platform elemzésével. A Politico mindennel vádolható, csak jobboldalisággal nem.

A Politico liberális baloldali médiaközpontnak számít, melynek elsődleges feladata a jobboldali politikai erők erodálása és ezen jobboldali politikai erőkhöz tartozó vezetők személyének karaktergyilkolása. Alapvetően ezen nem is érdemes csodálkozni, így működik a politika, de mindennek van bizonyos határa. A Politico számtalanszor átlépte már ezt a határt s jelenleg is ugyanúgy teret adnak a külföldről irányított, a hazai választásba történő beavatkozási kísérleteknek is.

Ezúttal is ez történik.

A Politico a következőket írja: „Az öt politikai csoportból, 19 különböző országból származó képviselők osztoznak abban az aggodalomban, hogy a választásokat esetleg nem a legdemokratikusabb normák szerint rendezik meg”. Ezen képviselők közös levelet küldtek a választásokat figyelő Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ). Mint levelükben írják: „a megfélemlítő kampányretorika korlátozza az érdemi viták terét, és csökkenti a választók megalapozott döntéshozatali képességét”. Vagy olyan további szürreális liberális-baloldali rettegő gondolatok is olvashatóak mint: A választási és egyéb törvények 2018 óta történt változásai tovább ásták alá a választási folyamatok tisztességességét, és jelentősen megnövelték a – többnyire a választás napján történő – manipuláció kockázatát mind a szavazóhelyiségekben, mind azon kívül”.

Óriási teljesítmény öt politikai csoportból találni néhány liberális baloldali képviselőt, aki aláírja a levelet. Szerintünk sokan közülük azt sem tudják mi fán terem Magyarország, illetve annak politikai berendezkedése. Ez az egész egy politikai színjáték, „Lövöldözés a vakvilágba” című, „ZS” kategóriás filmek tökéletes alapjául szolgálhatna. De a politikai hangulatkeltéshez elegendő, miszerint itt kőkemény diktatúra van, s mindenkinek fegyvert szorítanának majd a tarkójához a szavazófülkében. Igen, a fenti sorokat olvasva ez lehet az ember gondolata. Mekkora hőbörgés lenne itt a liberális baloldal részéről, ha elektronikus szavazás is lehetséges lenne, de ebbe most ne is gondoljunk bele.

És ez még csak a kezdet. A legnagyobb (anyagi, politikai és igen, titkosszolgálati) támogatást ugyanis nem az Európa Unió liberális baloldali prominenseitől fogja kapni a baloldali összefogás, hanem az Egyesült Államok liberális-baloldali, Joe Biden nevével fémjelzett vezetésétől. Itt van nekünk „Kabul rózsája” alias Szabó Tímea vagy az Amerikát megjárt, az amerikai rendszert éltető Márki-Zay Péter is. Ugyan már, Önök sem gondolják, hogy majd tétlenül nézik, hogy ez a szedett-vetett liberális baloldali társaság teljesen hülyét csináljon magából. Tolni fogják őket, és ne legyen kétségünk, ehhez titkosszolgálati eszközöket is be fognak vetni. Legyünk észnél!

Forrás: Volner János Facebook oldala

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: