KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vitray Tamás 91 évesen újra megnősült

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A legendás televíziós, Vitray Tamás újra nősülésre adta a fejét. A tévés korábban már háromszor volt házas, de most negyedszer is az oltár elé járult –  írta meg a Virayval interjút készítő Story magazin.

Vitray első felesége Vasvári Terézia volt, kapcsolatukból két gyermek született. Másodjára Földi Teri színésznővel házasodott össze, harmadszorra pedig Kállay Bori színésznővel. A vele való házasságnak 2019-ben vetett véget.

Kállayval 32 évig éltek együtt, a házasság felbontása után Vitray úgy nyilatkozott, hogy „általában nem szokott 87 évesen válni, de a sors így rendelte”.

Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan

– tette hozzá akkor.

Még 2020-ban is azt bizonygatta a sajtóban, hogy nem akar újra nősülni. Akkor az érveit egy sporthasonlattal támasztotta alá. „Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem” – mondta Vitray.

Tavaly novemberben azonban kiderült, hogy a legendás tévés egy párt alkot az egyik volt kolléganőjével, és hogy már egy ideje távkapcsolatban élnek egymással.

Mandiner

Kiemelt kép: MTI/Czimbal Gyula

 

Ez is érdekelheti:  A brüsszeli kerület polgármestere magyarázkodik a betiltott NatCon ügyében

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük