KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Visszaütöttek a franciákra az orosz oligarchák elleni szankciók

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz oligarchák elleni szankciók visszaütöttek a franciákra. Miután lefoglalták az orosz milliárdosok jachtjait, a helyi hatóságok most több százezer eurót kénytelenek költeni azok karbantartására. Nevezetesen a tengerészek fizetésére és a jachtok másik kikötőkbe való átvitelére.

Egyelőre nem lehet megállapítani, hogy mekkora költségbe kerülnek majd a lefoglalt hajók, hiszen azok karbantartása jelentős anyagi ráfordítást igényel, mivel karbantartás nélkül ezek az eszközök gyorsan veszítenek piaci értékükből és amennyiben egy idő után vissza kell adniuk azokat jogos tulajdonosaiknak, akkor a bennük keletkezett anyagi károkat kompenzálni kell a tulajdonosok részére. Ha viszont értékesíteni szeretnék majd később ezeket az eszközöket, akkor vajon kinek lesz szüksége leamortizálódott, rozsdás teknőkre?

Általánosságban elmondható, hogy ezeknek a csodahajóknak az éves karbantartási költsége az értéküknek mintegy 10-15 százalékát teszi ki.

Kiemelt kép: illusztráció

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A román rendőrök elkobozták a csíkszeredai szurkolók székely zászlóját a sorsdöntő meccs előtt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük