KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Ilyen egy ukrajnai titkos biolaboratórium! – Nem „orosz propaganda” hanem sajnos valóság!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyógyszer-kísérletek, bedrogozott katonák, halálos vakcinák és a COVID19!

Szőke Mária Magdolna Modern Apokrif oldala az olvasó és a néző elé tárja azt a valóságot, amelyet a 2022 február 24-én indított orosz különleges művelet előtt nem ismert még a világ.

Mi is, itt a Nemzeti InternetFigyelőn valójában csak akkor kezdtünk foglalkozni az Ukrajnában működő biolaborok kérdésével, amikor célzatosan, egyre figyelmesebben fordultunk az Oroszországból származó hírek felé, pláne miután a roppant demokratikus és korrupciómentes Európai Unió elérhetetlenné tette a Russia Today és Sputnik hírközlő csatornákat.

A lavina valójában akkor indult el, amikor Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárzás-, vegy- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka bejelentette, hogy birtokukba került egy levelezés, amelyet Joe Biden amerikai elnök fia folytatott az amerikai Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökség (DTRA), a Pentagon ukrajnai vállalkozóinak munkatársaival.

A Modern Apokrif oldal most egy olyan videót mutatott be, amely tényszerűen mutatja be a valóságot, magyar felirattal.

A videót nézve egy horrorisztikus “ tárlatvezetésen” vehetünk részt, a lerombolt kórház épületében, melyet jegyezzük azért meg, nem az oroszok bombáztak le, hanem érdekes módon maguk az innen távozni kényszerülő “ukránok”, miután megpróbáltak minden nyomot eltüntetni. Ez azonban nem sikerült nekik – olvasható a Modern Apokrif oldalán.

Ukrajna területén valóban titkos katonai biolaboratóriumok tucatjai működtek, ahol az embertelen emberkísérletek mellett, többek között azzal is kísérleteztek, hogyan lehet különféle népcsoportoknak egyenként kifejleszteni halálos vírusokat, olyan kórságokat előállítani, melyekkel egy adott népcsoportot irthatnak ki.

Mint az a Modern Apokrif oldalon olvasható, itt elsősorban azt kísérletezték, hogy a szláv népeket hogyan lehetne célzott biológiai fegyverekkel kiirtani, de az eddigi oknyomozások arra engednek következtetni, hogy a magyarok is előkelő helyen vannak ezen a furcsa, rasszista genetikai-halállistán.

Ez is érdekelheti:  Őrizetbe vették Óbuda baloldali alpolgármesterét

Bebizonyosodott, hogy a Pfizernek és az AstraZenecának is komoly bázisai voltak Ukrajna területén, ahol horrorfilmbe illő emberkísérleteket folytattak.

A cikk írója szerint egyáltalán nem kizárt, hogy Vlagyimir Putyin a bombázói segítségével egy olyan végzetes folyamatot fékezett meg a biolaborok működtetésének leállításával, ami az egész emberiséget fenyegette egy még súlyosabb Covid-19 járvány kitörésével, illetve az erre adandó mérgező vakcinatípusok piacra dobásával.

Itt látható a videó magyar feliratozását a Modern Apokrif készítette:

 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük