KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Nyílt levél a pereskedő Lilinek II.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lili!

Igazán nagy karriert sikerült rövid idő alatt felépítenie. Azonban nem gratulálok Önnek, mert ez a karrier mindenkinek árt. Önnek a legfőbbképpen. Ön egy olyan háborúba szállt be a felnőtt politikusok bábjaként, amely háború kimenetele korántsem látható előre.

Ön egy tüntetésen, Pécsett, trágár, szalonképtelen mondatokkal hívta fel magára a figyelmet, mint egy egyházi iskola növendéke. Majd megsértődött, mert ezt az iskola vezetése kifogásolta. Elhagyva az ősi alma matert, felbujtói megtalálták az Önnek állítólag megfelelő új tanintézményt, ahol kedvére forradalmárkodhat, trágárkodhat, ahol mindent elmondhat, amit gondol, és amit gondoltatnak Önnel. Ön erre megfelelő donor, hiszen még tudatlan, tapasztalatlan, ám, mint minden, magát világmegváltónak képzelő tinédzser úgy érzi, hogy mindaz igaz, és csak az igaz, amit Ön tesz és mond… hiszen minden fiatal forradalmárnak képzeli magát és minden fiatal egyben liberális is.

Most mérföldkőhöz érkezett. Nagy elhatározással lépett a nyilvánosság elé: pereskedni fog egykori iskolájával, amelynek évszázados hagyományait és erkölcsi normáit hágta át ama bizonyos pécsi, liberális trágárkodással, amely által az Önnek megfelelő budapesti iskolába kerülhetett. A pécsi oskola – mint mondtam –, évszázadokon keresztül bizonyította erkölcsi és tudásbéli követelményrendszerének értékét, alapítása pedig azért történt, mert egy 150 éves idegen uralom után, a számos iskolát létrehozó Széchényi György érsek, a nemzeti kultúra és tudás újraélesztését igyekezett szolgálni. Az alapítástól, azaz, az 1600-as évektől kezdve ez a szolgálat sikeres volt, hiszen felsorolhatatlan azoknak a híres tudósoknak, művészeknek és politikusoknak a neve, akik az elmúlt négyszáz évben Magyarország hírnevét öregbítették, miután ebben az iskolában maturáltak. Ön most erre az iskolára támad Lili. És ezt – mint első nyílt levelemben (https://stoffangyorgy.blogspot.com/2022/10/nyilt-level-lilinek.html) is megfogalmaztam –, szörnyen szégyelli majd, miután felnőtté válik. „Kedves Lili! Mi, a mai hatvanasok is meg akartuk váltani a világot. Azt hittük, hogy csak mi tudjuk jól, mi mondjuk a tutit, és mindenki más sík hülye. Persze nem így van, de azt akkor senkinek nem hittük el. Később, az ember meghallgatja az idősebbeket és ráeszmél, hogy azok is tudnak gondolkodni, és nem feltétele a nagy ötleteknek és a gondolkodásnak, hogy nyelvileg lealacsonyítsuk magunkat.”

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Orbán Viktor, háborús uszító”… avagy a dilettánsok tora II.

Ma már, Kedves Lili, Ön egy sokkal súlyosabb és mélyen elítélendő dologra szánta el magát, nyilván ismét nem magától jött ötlet alapján. És ezt sem érti valójában. Ön egy négyszáz éves iskolát akar pellengérre állítani, mert az Ön trágárkodó, primitív politikai magatartását ez az iskola nem tartja az alma mater szellemiségéhez méltónak. Ön érzi magát sértve, megalázva, noha Ön nem tartotta be, Ön nem tartotta meg azt a szellemiséget, amelyet ez az iskola 400 éve képvisel. Ma Ön arra hivatkozik, hogy jogaiban, azaz, a szabad véleménynyilvánítás jogában sértették meg, és a perrel voltaképpen a diákok érdekeit akarja védeni. Az Ön TASZ-os ügyvédje azonban elszólta magát. Szó sincs az Ön sérelmeiről. A cél, hogy az iskola fenntartóját is be lehessen vonni a perbe…

Magyarán, mit is csinálnak most Önök Lili? Azt szeretnék, amit 1950. június 8-ról 9-re virradó éjjel az ÁVH tett. Ön beleállt abba a keresztényellenes európai politikába, amely templomokat rombol, értékeket megsemmisít, és azzal vádolja az ártatlanokat, amit önmaga követ el. Ön Lili, immár nem egy megtévedt diák, aki hülyeségeket beszél politikai felbujtás alapján, hanem szintet lépve a magyar nemzet értékei, a magyar kultúra letéteményesei, és a magyar kereszténység ellen lép fel, a TASZ és CEU-s középiskolája támogatásával. Ez pedig, megbocsájthatatlan és nincs rá magyarázat. Ön Lili, beállt a nemzet jól körülhatárolható szellemiségű ellenségeinek sorába. Nincs kétségem afelől, hogy ma, ebben az országban már az a bíró is megvan, aki majd elítéli a ciszterek alma materét, de akár a ciszterci rendet is, hiszen ma mindenre van bíró… és akkor majd világgá lehet kürtölni, hogy a náci magyarok diktatúrája az iskolákat elérte, de az európai jog, rendet teremtett…

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

Mégsem haragszom Önre Lili. Inkább csak szánom, hiszen Ön is lehetett volna a Nagy Lajos egyik kiemelkedő tudású diákja, lehetett volna híres ember, ám, mára csupán hírhedtté vált. Meg kellene gondolni Lili, mi éri meg és mi nem… mert az erkölcs állandó. A politikai nézetek és áramlatok azonban változnak. És Ön nem lesz példakép egyik oldalon sem… csak egy szánalmas áldozat.

Kiemelt kép: Huszti István, Telex

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Stoffán György: Nyílt levél Lilinek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük