2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Véres káosz jöhet – Kijev a jövő évtől engedélyezi a szabad fegyvervásárlást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A bukás előtt álló kijevi rezsim véres káoszba készül sodorni Ukrajnát – jelentette ki Jakov Kedmi orosz származású izraeli diplomata azzal kapcsolatban, hogy Ukrajna állampolgárai a jövő évtől szabadon vásárolhatnak rövid csövű lőfegyvereket. 

„Európa legszegényebb államában a rendfenntartó rendszer lerombolása és a sokéves gyűlöletpropaganda után lehetővé tenni lőfegyverek szabad forgalmazását? Úgy tűnik, a kijevi rezsim még a bukás előtt úgy döntött, hogy a lehető legvéresebb káoszba sodorja ezt az országot”

– mondta Kedmi.

Viktor Andrusiv, ukrán belügyi tanácsadó korábban úgy nyilatkozott, hogy idén nyáron megszülethet az a törvény, amely lehetővé teszi az állampolgárok számára a szabad fegyverviselést.

A tervezet – amelyet már a Verhovna Rada (ukrán parlament) elé terjesztettek – mellékletében az áll, hogy a törvény az „aktív személyi védelemhez” való jog biztosítását hivatott szabályozni. A leghatékonyabb védekezés a dokumentum készítői szerint a lőfegyverek viselésének engedélyezése. A feljegyzésben még az is szerepel, hogy Ukrajnában jelenleg mintegy 5 millió darab, nem regisztrált lőfegyver van állampolgárok birtokában.


Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Állítólag Várhelyi Olivér "zsarolta meg" a Ficoval történtekkel a grúz miniszterelnököt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük