KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Varsó: az oroszellenes szankciók nem működnek

Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök szerdán megállapította, hogy Oroszország sikeresen ellenállt a nyugati szankcióknak, és sajnálatát fejezte ki emiatt – írta meg az Orosz Hírek.

“Eddig azt látjuk, hogy Oroszország sajnos jól megbirkózik a szankciókkal”

– mondta újságíróknak, hozzátéve, hogy a helyzet “kijavítása” érdekében Varsó új szankciók kidolgozásán fog dolgozni.

Moszkva megerősítette, hogy a “barátságtalan” nemzetek tervei, amelyek Oroszország “gazdasági megfojtására” irányulnak, meghiúsultak.

“LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, MINDENFÉLE ÜRÜGYEKET FELHASZNÁLVA, NÉHA CSAK ÚGY, ÜRÜGYEK NÉLKÜL VEZETTEK BE ÚJABB KORLÁTOZÁSOKAT” – MONDTA SZERDÁN VLAGYIMIR PUTYIN OROSZ ELNÖK, HOZZÁTÉVE, HOGY MOSZKVA SIKERESEN KIVÉDTE A SZANKCIÓS CSAPÁST, ELLENÁLLT NEKI, ÉS NEM OMLOTT ÖSSZE.

Oroszország a durva és gyakran ügyetlen korlátozásokra a vállalkozói szellem iránti nagyobb nyitottsággal, őszinte partnerséggel, tisztelettel, valamint a vállalkozók és a lelkiismeretes befektetők megbízható védelmével fog válaszolni – mondta Putyin.

Az orosz elnök utasította a kormányt, hogy folytassa a munkát a válságellenes intézkedéseken és erősítse meg az ellenőrzést, biztosítva a hazai piac zavartalan működését.

Jön az EU hatodik csapása

Közben Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerdán bejelentette, hogy az EU “intenzíven” dolgozik egy új, Moszkvát sújtó terven.

“A HATODIK SZANKCIÓCSOMAG A KELLŐ IDŐBEN ÉRKEZIK. INTENZÍVEN DOLGOZUNK RAJTA” – MONDTA VON DER LEYEN, HOZZÁTÉVE: “NEMCSAK A SZÉNEN DOLGOZUNK KEMÉNYEN, AHOGYAN AZT MÁR MEGTETTÜK, HANEM AZ OLAJ TÉMÁJÁN IS”.

Varsó magyar nyelvű kampányt indított Oroszország megállításáért

Lengyelország plakátokkal és közösségi médiás kampánnyal szeretné áttörni „az európai közöny falát” a háborúval kapcsolatban, a #StopRussiaNow kampány nyolc nyelven, köztük magyarul is elindult – közölte a Vadhajtások.hu.

A nyitóoldalon rögtön azt olvashatjuk: 208 gyermeket öltek meg Ukrajnában, 386 gyermeket sebesítettek meg az orosz háborús bűnösök.

A #StopRussiaNow nevet viselő, Ukrajna-párti tájékoztató és adománygyűjtő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet nemcsak a háborúra, de arra is, hogy bárki tehet ellene. „A #StopRussiaNow kampány azok sikolya, akiket szülővárosaik utcáján brutálisan gyilkoltak meg” – áll a közleményükben.

Ez is érdekelheti:  Vitézy Dávid: természetes, hogy újra kell számlálni a főpolgármesteri szavazatokat

Mateusz Morawieczki lengyel kormányfő korábban azt mondta, számos európai nagyvárosban ragasztanak majd ki óriásplakátokat a szlogennel, hogy „Állítsuk meg Oroszországot most!”, és a kampányt a közösségi médiában is népszerűsítik.

orientalista.hu

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük