KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Váratlanul meghalt a 16 éves német tornászlány

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Váratlanul elhunyt Mia Sophie Lietke, akit Németország egyik legtehetségesebb fiatal sportolójának tartottak. – számolt be a hirado.hu. A 16 éves berlini sportolónő nemrég került be a német tornászválogatott keretébe, s nagy célja az volt, hogy részt vehessen a 2028-as nyári olimpián Los Angelesben.

„Nemcsak a ritmikus gimnasztika, hanem az egész németországi tornászcsalád gyászolja Mia Sophie Lietke elvesztését”

– írták a Német Tornaszövetség közleményében hétfő este. „Mélyen együttérzünk Mia családjával ezekben a nehéz órákban, és a világ összes erejét kívánjuk nekik, hogy fel tudják dolgozni ezt a szomorú eseményt” – tették hozzá.

A halál pontos okát még nem tudni, de a Bild című lap úgy tudja, hogy Lietke múlt csütörtökön szívinfarktust kapott.

A berlini klinika intenzív osztályára szállították, ahol az orvosok négy napig küzdöttek az életéért, de végül nem sikerült megmenteniük a fiatal sportolónőt.

Lengyel edzője, a korábbi világbajnok Magdalena Brzeska is hitetlenkedve fogadta a lesújtó hírt. „Nyugodj békében, Angyalkám! Mia, örökre a szívünkben maradsz. Ez egyszerűen igazságtalanság, nem szabadott volna így történnie!” – írta Brzeska az Instagramon.

Lietke néhány hónappal ezelőtt került be a német női tornászválogatott keretébe, és nagy célja az volt, hogy részt vegyen a 2028-as nyári olimpián Los Angelesben.

 

NIF megjegyzés:

Egyre több információ kerül napvilágra az utóbbi hónapokban olyan fiatalokkal történt halálesetekről, melyeket szívinfarktus okozott. Tényleg nem áll szándékunkban semmiféle összeesküvés-elméletet gyártani, de azért mégis furcsa, hogy egyre gyakrabban és kifejezetten fiatalokkal történik ilyen tragédia. Többen összefüggésbe hozzák ezeket az eseteket a covid-oltásokkal. Természetesen ezt mi nem tesszük.

Kiemelt kép: IMAGO/Beautiful Sports

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Váratlanul meghalt a 16 éves német tornászlány

  1. Nekem rögtön a covid-oltások jutottak eszembe, pedig akkor még nem is olvastam végig a cikket. Nem hinném, hogy feltétlen összeesküvés-elmélet volna, inkább arról van szó, hogy ezeket az oltásokat nem volt idő alaposan bevizsgálni, máig nem tudni miféle bajokat okoznak. Én is beoltattam magam kétszer is, többször semmiképp nem szeretném, mert minden oltásnak vannak mellékhatásai és a covid-oltásoknál ki tudja mik lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük