KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Vannak felbujtók”: Kadirov a Koszovó körüli helyzetről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szerbia és az önjelölt Koszovó körüli nehéz helyzetben van egy harmadik, felbujtó fél – a NATO – mondta Ramzan Kadirov csecsenföldi vezető a Telegram csatornáján.

Megjegyezte, hogy „az egyik oldalon, amelyet a Szövetség (NATO) uszít, ott vannak a koszovói muszlimok”. A csecsen vezető arra szólította fel a konfliktusban résztvevő feleket, hogy vallási és ne politikai oldalról nézzék a helyzetet. Szerinte a konfesszionális konszenzusnak kell megoldást nyújtania a válságra.

Arzt javaslom a szerbeknek és a koszovói albánoknak, hogy vegyék ki a NATO-t az egyenletből, és gondolkodjanak el a jövőjükön. És akkor megtalálják a probléma megoldását. Kiváló példák vannak a különböző vallások és nemzetiségek harmóniájában való együttélésére. De ilyenre nincs példa ha a NATO ott van a képletben” – írta Kadirov

Hozzátette, hogy az Észak-Atlanti Szövetség megpróbálja megrontani a hagyományos értékekkel rendelkező országokat, a vallást és becsület kérdését lényegtelenné tenni, miközben állati ösztönök felerősítését akarja elérni.(lásd: LMBTQ – szerk.)

Felismerve, hogy a NATO ukrajnai tervei kudarcot vallanak, a blokk úgy döntött, hogy „feltépi a Balkánon gyógyuló sebeket” – zárta bejegyzését Kadirov.

Kiemelt kép: ramzan/vk.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: