KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrajnában a III. világháború előjátéka zajlik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajnában a III. világháború ELŐJÁTÉKA zajlik. Ez a világháború KÉT VILÁG között zajlik: a világuralomra törő LIBERÁLFASIZMUS, illetve azok között, akik ragaszkodnak szuverenitásukhoz, identitásukhoz. Az ő nevükben Oroszország vívja a harcot- illetve ellene vívják a harcot.

Oroszország kiközösítésével, Josep Barroso de facto hadüzenetével A VILÁG VÉGÉRVÉNYESEN KÉT ELLENSÉGES TÁBORRA SZAKADT. Közöttük 2014 – a Donbassz ukrán megtámadása – óta gyakorlatilag megkezdődött a konfliktus. Amelyik eddig a kijevi rezsim, illetve – egyelőre – DONBASSZ OROSZ LAKOSSÁGA KÖZÖTT FOLYT.

Putyinnak megvolt az elképzelése a keletkezett konfliktus békés rendezésere. Ez volt a minszki megállapodás. Nemcsak Ukrajna szabotálta el ezt azonban, HANEM A NYUGAT IS VÉGIG ELLENE DOLGOZOTT, mivel FŐKÉNT GEOSTRATÉGIAI OKOKBÓL, nem állt érdekükben a békés rendezés. Egy éve Josep Borrell jelentette ki:

OROSZORSZÁGOT NEM A DIPLOMÁCIAI TÁRGYALÁSOKON, HANEM A HARCMEZŐN KELL LEGYŐZNI.

PUTYINNAK ÉS OROSZORSZÁGNAK TEHÁT NEM MARADT MÁS VÁLASZTÁSA.

Az USA mindinkább beszállt a háborúba (ÉS EZ ÍGY VOLT TRUMP ELNÖKSÉGE IDEJÉN IS). AMERIKA ELÉRKEZETTNEK LÁTTA AZ IDŐT A DÖNTŐ KÜZDELEM MEGVÍVÁSÁRA.

Hogy ez lesz a döntő csata, mutatja: Amerika (és nyomására az EU is) SZÁMOLATLANUL ÖNTI UKRAJNÁBA A PÉNZT, A FEGYVEREKET, A HADITECHNIKÁT.

A Nyugat is tart, természetesen, a nukleáris világháborútól. De Oroszország számára is csak EGYETLEN LEHETŐSÉG MARADT: VISSZARIASZTANI AMERIKÁT (és a Nyugatot). TÁRGYALÓASZTALHOZ KÉNYSZERÍTENI AMERIKÁT. A tárgyalások témája: visszaállítani a Nyugat által 1991-ben felrúgott status quo-t. Magyarán: A NATO TŰNJÖN EL AZ 1991-ES SZOVJET HATÁROK MÖGÉ.

A VILÁGHÁBORÚ CSAK AKKOR LESZ ELKERÜLHETŐ, HA AMERIKÁT SIKERÜL ERRE RÁKÉNYSZERÍTENI.

Ezért folyik most AZ IDEGEK HÁBORÚJA. A dolog ebben úgy áll, hogy PUTYIN FOKOZATOSAN DOBJA BE TARTALÉKAIT. Pont azért, hogy elejét vegye a világháború kitörésének.

Ukrajna itt már csak a hadszínteret és az ágyútöltelékeket adja.

Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük