KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrajna: “B” terv nincs, katonai puccs viszont lehet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha az USA a közeljövőben nem biztosít elegendő pénzmennyiséget Ukrajnának, nem zárható ki egy katonai puccs – nyilatkozta egy orosz politikai elemző – amiről az EA Daily portál számolt be.

Volodimir Zelenszkij mélyen hallgat arról, hogy az orosz csapatok csapást mértek az AFU szelidovói kiképzőtáborára, a nap fő eseményének inkább az amerikai szenátusban tartott még nem végleges eredményt hozó szavazást nyilvánította – nyilatkozta az elemző a Sputnik rádióban. Meglátása szerint Zelenszkijnek hatalma biztosítása miatt kell kihangsúlyoznia ezt az egyelőre eddig még pénzt nem hozó szavazást.

“Sem Zelenszkij, sem más nem beszél Kijevben az AFU szelidovói tragédiájáról. És amire Zelenszkij felhívta a figyelmet a Telegram-csatornáján: “A pozitívum az Egyesült Államokból”… és továbbment: a szenátus a mi mindenünk. Tisztában vagyunk vele, hogy ha nincs pénz, az Zelenszkij számára a politikai halál, ezért ez a legfontosabb hír számára. Ez valami őrület… Ukrajnában senki előtt nem világos: mi lesz, ha nem lesz meg a szükséges anyagi támogatás, vagy az minimálisra csökken. Mi lesz utána, és van-e B lehetőség? Véleményem szerint: Ukrajnában a B opció csak a hatalomváltás lehet. Ez valószínűleg idén május 20-25. körül be is következik. Nem szeretném, ha ez katonai puccs lenne, de nem zárom ki ennek a valószínűségét… Ma már Ukrajnában semmi sem történhet a hadsereg bevonása nélkül”

– mondta a politikai elemző.

Mint ismeretes, az amerikai szenátus támogatta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak nyújtandó segélyekről szóló törvényjavaslatot. Ez a harmadik hasonló tartalmú dokumentum, az előző kettőt nem hagyta jóvá a kongresszus. Az új törvényjavaslat különösen Ukrajnának mintegy 60 milliárd dollár, Izraelnek pedig mintegy 14 milliárd dollár összegű pénzeszköz juttatásáról rendelkezik, a dokumentum nem tartalmaz rendelkezést az Egyesült Államok Mexikóval közös határának védelméről.

Ez is érdekelheti:  A NatCon legjobban várt programja az Orbán Viktorral való beszélgetés

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Volodimir Zelenszkij / Fotó: reddit

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ukrajna: “B” terv nincs, katonai puccs viszont lehet

  1. Zelenszkij tisztában van vele, hogy a mögötte levők csak addig támogatják, amíg jön a pénz külföldről, és van mit lopni. Amint ez leáll, vége a hatalmának, és valószínűleg az életének is. Azt nem bocsátják meg neki, hogy fölöslegesen küldött halálba több százezer embert. Szóval most van oka örülni – egy darabig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük