KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb lesújtó hírek a Magyarságkutató háza tájáról – ismételten szakembereket rúgtak ki

Újabb információink szerint, a minap ismét nyolc szakembert rúgtak ki a Magyarságkutató Intézetből. Köztük egy nyelvtörténészt, két őstörténészt, és négy történészt. Úgy tűnik a teljes felszámolás nem állt le és az új teljhatalmú, Káslert irányító vezetés tobzódik annak ellenére, hogy a Kulturális és Innovációs Miniszter Csák úr megkétszerezte az Intézet 2024-es költségvetését.

Olyan érzése van a halandónak, mint Karácsony Gergely fővárosi gazdálkodását és rombolását látva… csak ez az érzés most a jobboldalon történő eseményekkel összefüggésben lengi körül a csalódott jobboldaliakat.

Finnugoristák és bolsevikok hatalomátvétele – a Magyarságkutató Intézet teljes felszámolása… („Amit nem tudsz legyőzni, annak állj az élére!”)

A cikkben szereplő, bujkáló Magyarságkutató Intézményről szóló sorokat, egy érdekes, át nem vett levél képes históriája is igazolja, amelyet olvasónk adott át szerkesztőségünknek. Íme…

Az, hogy miként fordulhat elő egy állami intézménynél, hogy nekik küldött ajánlott, tértivevényes levelet, amely a főigazgatónak szól, levelet nem veszik át, ez is egyedi eset, hiszen a postai küldemények átvételének komoly szabályai vannak. Úgy látszik, hogy az MKI új vezetése ez alól is felmentést kapott a minisztériumtól…

 A hivatalos oldalon feltüntetett cím:

 

A hivatalos címre, a Várba, Káslernek küldött, át nem vett tértivevényes levél…
…és a valós, Andrássy úti tartózkodási hely… Eszerint a Magyar Posta is a Magyarságkutatót kutatja.

 

Várjuk a teljhatalmú új vezető, Balogh Andrea Johanna válaszát arra, hogy valójában mi is történik az MKI-ban, kinek a parancsára, valamint hogy kik mentették fel a mai vezetést, a hazánkban érvényben lévő törvények betartása alól, s mire fogják használni a megemelt „gázsit”, amelyet Csák miniszter volt szíves ennek a bujkáló, de államilag támogatott szervezetnek megállapítani…

Balogh Andrea Johanna, angol királynői kalapban…

 

(Dr. Hahn)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Újabb lesújtó hírek a Magyarságkutató háza tájáról – ismételten szakembereket rúgtak ki

  1. A PARANCS MÁS, IDEGEN FELEKEZETBŐÉ ÉRKEZIK.ERRE MONDJÁK .VIZET PRÉDIKÁL ÉS BORT ISZIK.-PROPAGANDA-JA ÉS IGY KIBUVIK A SZÖG A ZSÁKBÓL..NO DE EZT LÁTNI IS KELL ÉS AKARNI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük