KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb kínos eset történt az amerikai elnökkel, most a D-day megemlékezésen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnöknek nem volt egyszerű dolga csütörtökön a nyugati szövetségesek franciaországi normandiai partraszállásának 80. évfordulója alkalmából rendezett eseményen. Sőt meglehetősen kínosra sikerült az esemény, amelyről egy videó is terjed már a világhálón. Ezen az látható, hogy megpróbál leülni, de vajon mi történhetett valójában? Talán nem is nehéz kitalálni…

Emmanuel Macron francia elnök a Colleville-sur-Mer-i amerikai emlékműnél látta vendégül Bident és Lloyd Austin amerikai védelmi minisztert. Az amerikai csapatok 1944 júniusában súlyos veszteségeket szenvedtek, amikor elfoglalták a németektől az „Omaha” nevű partot.

Az ünnepségről készült tizenkét másodperces videón, amely csütörtökön került az internetre, az látható, amint az amerikai elnök a székét keresi, míg a francia államfő és mindkettőjük felesége állva maradt.

„Kínos” – szólt az egyetlen képaláírás, amelyet az RNC Research, az amerikai Republikánus Párt és Biden riválisának, Donald Trumpnak az elnökválasztási kampánya által működtetett fiók az X-en (korábban Twitter) tett közzé. Négy óra alatt több mint 1,9 millió felhasználó látta a felvételt.

Néhány X-felhasználó szerint Biden, „teljesen elveszettnek” tűnik„ a felvételen, de mindenképpen úgy tűnik, hogy bajban van. Vannak akik szerint csupán azt a széket kereste, amire le szeretett volna ülni, de a felesége közben odasúgta neki, hogy „még ne”. Mások szerint az amerikai elnök bepipilt vagy belepottyantott a nadrágjába. Bármi is történt, a szituáció magáért beszél.

Egy másik, az RNC Research által megosztott videón Jill Biden látható, amint elkíséri férjét a színpadról, míg Macron visszaszalad, hogy kezet fogjon a normandiai hadművelet néhány túlélő veteránjával.

Mint tudjuk, az USA elnöke a Fehér Ház közlése alapján kitűnő egészségi állapotnak örvend, így nem is volt kétséges, hogy újra indul az elnöki székért. Persze az már egy más kérdés, hogy Joe Biden egészségi állapota szemmel láthatóan már elérte a kritikus szintet, legalábbis ami a mentális állapotát illeti. Ezt azért a „sajátjai” is tudják, bár kimondaniuk meglehetősen kínos, így inkább azzal foglalkoznak, hogy riválisát, Donald Trumpot, hogyan üssék ki az elnökválasztási procedúrából. Minden aljasságra képesen Trumppal szemben és ne legyenek kétségeink, ha úgy érzik akár az életére is törnek, hogy eltakarítsák az útból. Volt erre már több példa is az USA történetében.

Ez is érdekelheti:  Továrisi, konyec!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük