KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb égbekiáltó cinizmus az EU részéről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben Szerbia igyekszik az – egyébként a teljes szétesés folyamatában lévő – Európai Unióba, maga, az EU olyan követeléseket fogalmaz meg részére, amelyek teljesen ütik egymást.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök jelentette ki, hogy Szerbiának két, egymásnak teljesen ellentmondó feltételt szabtak az Európai Unióhoz történő csatlakozásként.

Brnabić elmondta, hogy az unió egyrészt megkövetelné Szerbia részéről az oroszellenes szankciókat, mivel az Orosz Föderáció megsértette egy másik állam területi integritását. Másrészt ugyanakkor a szerbeknek el kellene ismerniük Koszovó függetlenségét, ami nem lenne más, mint magának Szerbia területi integritásának megsértése – hangsúlyozta a szerb miniszterelnök.

Emlékezzünk vissza, 1999-ben a NATO éppen Koszovó függetlenségi törekvései miatt csapott le Szerbiára és bombázta rommá az országot, számos civilt megölve és civil infrastrukturális létesítményt szétbombázva, mindezt bármiféle nemzetközi felhatalmazás nélkül.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az oroszok ismét jelentős támadást intéztek az ukrán energetikai létesítmények és az ukrán fegyveres erők ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük