KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ugye hallották? Negyven izraeli gyermeket fejeztek le a palesztinok! – itt valami nem kóser…

Ugye hallották? Negyven izraeli gyermeket fejeztek le a palesztinok! Iszonyat! Felfoghatatlan!

De miért tettek ilyet?

Mert ők ilyen „emberalatti” lények?

Azt akarták, hogy elveszítsék a világ rokonszenvét?

Azt akarták, hogy mindenki azonnal kiálljon Izraelnek az „önvédelemhez való jogáért”?

Azt akarták, hogy a palesztinok melletti, világszerte tapasztalható tüntetéseket úgy lehessen bemutatni, mint a gyermekek lefejezése miatti örömünnepet?

1948-tól tart a Nakba, a palesztinok elüldözése ősi földjükről, de még sosem tettek ilyet! Miért pont most? Miért gondolták, hogy ez jó nekik? Fantasztikus módon megszervezték az Izrael elleni támadást, az egész világ tátott szájjal, hitetlenkedve nézi és közben úgy viselkednek, mint egy kannibál csürhe?

Nem, ez nekem nem volt kóser. Nem hagyott nyugodni a kérdés.

Aztán olvastam az interneten egy rövid utalást, hogy az izraeli Haaretz is megírta, hogy ez nem igaz. Irány a Haaretz. Sajnos, mióta utoljára olvastam, fizetőssé vált. Jelentkezz be, stb. Nem jött be.

Tovább kerestem és ráakadtam a CNN honlapjára.

Tudják ugye, hogy a CNN egy amerikai kábeltelevíziós hálózat. Nem a palesztinok elkötelezett barátja.

Annak a honlapján olvastam: „Izraeli kormánytisztviselő állítja, hogy a kormány nem tudja megerősíteni, hogy a Hamasz támadása során gyerekeket fejeztek volna le”. A CNN tudósítói bejárták a vérengzés állítólagos helyszínét is: semmi nyomot nem találtak. Az izraeli kormány sem bocsátott ki felvételeket.

A cikk elég hosszan foglalkozik a hír változataival, de az csak sóder. Akit a sóder érdekel, olvassa el. Én elolvastam. Fölösleges volt. A lényeg az, hogy nem volt lefejezés. Nem is gyilkoltak gyermekeket. Tehát akik a hírt kitalálták hazudtak. Tudatosan, rosszindulatúan hazudtak. Modernül: gyártottak egy hátborzongató „féjk nyúzt”. A szemünk előtt! Az egész csak egy döbbenetes, a palesztinokkal szemben utálatot és megvetést kelteni hivatott hazugság volt. Olyan rémes, amilyet csak beteg elme képes kitalálni. Meg az Isis. De még talán azok sem vágták le gyerekek fejét. Én legalábbis nem hallottam. Mégis sikerült az egész nyugati sajtót beetetniük. Az pedig mohón rákapott. A magyar is. Végre egy kis csámcsogni való! Végre egy újabb bucsai mészárlás! Akkor a gaz ruszkik, most a gaz palesztinok.

Mit gondolnak ezek után? A többi hír, amit hallanak, mind igaz volna? Én csak azt hiszem el, hogy Izrael elzárta a vizet a palesztinoktól, hogy lekapcsolta a villanyt, hogy a hadserege teljesen körbezárta a gázai földcsíkot és 6000 tonna bombát (mára már biztosan többet) dobtak a világ legnagyobb koncentrációs táborára és talán legsűrűbben lakott területére. 6 ezer tonna, az háromszáz megrakott nyerges vontató. Ez durván hat kilométeres kocsisor. Bombákkal tele. Azért hiszem el, mert maguk az izraeliek hencegtek vele. Ez nem vadállatiság? Ezen miért nem szörnyülködik senki?

Ez is érdekelheti:  Az európai demokrácia nem cirkusz

Hadd kérdezzem meg a nagy megbotránkozókat, felháborodókat és szörnyülködőket: a hazugság miatt nincsenek megbotránkozva? Nem háborognak emiatt a pofátlanság miatt? Nem érzik úgy, hogy illő volna bocsánatot kérniük? A palesztinoktól, az olvasóiktól és a hallgatóiktól egyaránt. A palesztinoktól, mert megrágalmazták őket, a hallgatóktól és olvasóktól azért, mert becsapták őket. Mert nem jártak utána, hogy igaz-e a hír. Mert csak a szenzációéhség hajtotta őket! „Óriási szenzációóóóó!”- Hakapeszi Maki színvonalon? Micsoda szörnyülködési alkalom. Az ilyenről valamirevaló „sajtómunkásnak” nem szabad lemaradnia! Vagy azért hitték el, mert Netanyahu „jelezte”, hogy „lefejezések történtek”? Vagy mert a köztudottan szenilis Biden már gyermekek lefejezéséről beszélt? Hát persze! Hogyne hinnének ezeknek az uraknak, hiszen közismert, hogy az ő ajkukat sosem hagyják el igaztalan állítások. Ők korunk szentjei. Persze. Ezt tudjuk tapasztalatból. Ha valaki, akkor ők azok, akik mindig igazat mondanak és csak az igazat. Mint Soros György, aki csak jót akart Magyarországnak, csak mi hülyék, ezt képtelenek voltunk megérteni.

Nem tudom már, ki mondta: a történelem egyetlen tanulsága, hogy sosem tanulunk belőle.

A „bucsai mészárlás” már történelem: a magyar sajtó abból sem tanult. Pedig a közelmúltban történt. Már elfelejtettük? Ilyen magas a sajtó IQ-ja? Vagy a józan eszüket elveszi a szenzációéhség? Pedig annyiszor olvastam, hallottam a sajtóban a kérdést, amit minden hírrel kapcsolatban föl kéne tenni, hogy „kinek az érdeke”, hogy már latinul is megtanultam, mert szeretik úgy idézni: Cui prodest. Ha az terjeszti, akinek érdeke, akkor józan ésszel már gyanút foghatunk.

És ha már gyerekekről volt szó: Tudják-e a tisztelt olvasók, hogy 2000 szeptember 29-ike óta 143 izraeli gyereket öltek meg a palesztinok és 2434 palesztin gyereket az izraeliek, vagyis 17-szer annyi palesztin gyermekáldozata volt a korábbi, „békeidőbeli” összecsapásoknak, mint izraeli. Ebben nincs benne az idei október 7-e utáni áldozatok száma. Szörnyűek ezek a palesztinok! Igaz?

Ez is érdekelheti:  Szétlőttek egy brit zsoldosokkal és rakétákkal teli raktárat Odessza közelében

A magyar televízió valamelyik adásában hallottam, hogy a gaz palesztinok azokból a vízvezeték csövekből, amelyeket az Európai Uniótól kaptak, képesek voltak rakétákat barkácsolni. Ezekkel sikerült áttörniük a „vaskupolát”. Képzeljék el: az egyik oldalon állnak a vízvezeték csövekből eszkábált „hájtek” barkácsrakéták (a nyugati hírekben pofátlanul még márkanevet is adnak nekik: Qassam rakéták, nem jól hangzik?) és a kalacsnyikovok, a másikon a legkorszerűbb amerikai rakéták, a merkava tankok, az izraeli légierő, az egész vaskupola rendszer, a Moszad, az USA egész műholdas felderítő rendszere és a kémhálózata. Ez is mutatja, hogy milyen védtelenek a szegény izraeliek a palesztinokkal szemben. Ezek után csodálkozunk, hogy az USA mindjárt két repülőgép anyahajót küld Izrael segítségére a kísérő csatahajókkal és tengeralattjárókkal együtt? Az egyik, a Gerald Ford 100 000 tonna vízkiszorítású hajó 25+ (hogy a + pontosan mit jelent, nem tudom) repülőgéppel a fedélzetén és akár 4539 fős személyzettel. Egy ilyen „csapásmérő egység” felszínes ismereteim szerint 6-7 hajóból és két tengeralattjáróból szokott állni. Magáról a Gerald Fordról Jonathan Greenert admirális, a haditengerészeti műveletek főnöke azt mondta, hogy az valódi műszaki csoda. Az USA most két ilyen, vagy hasonló egységet küld a Hamasz kalacsnyikovokkal felszerelt harcosai ellen. Igaz közölték, hogy nem fognak beavatkozni. Nyilván „elrettenteni” mennek. Talán a Hezbollahot? Nem tudom.

Ha valakit érdekel a valódi izraeli-palesztin viszony, látogasson el az „if Americans knew” weboldalra. Ne ijedjenek meg, nem arab propaganda oldal. Amerikai. Amerikáról sok rosszat el lehet mondani, de ma még ott a legnagyobb a sajtó szabadsága, bár nagyon kevés szabad sajtótermék van.

Tisztelt Sajtómunkások!

Nem ártana, ha a sajtómunka mellett néha gondolkodnának is. Jobb később elkezdeni, mint soha. Ezzel a hírrel szellemi színvonalban Annalena Baerbock mellé sorakoztak föl. Ideje volna egy 360/2 fokos fordulatot tenniük.

Putyin joggal nevezte az USÁ-t a hazugság birodalmának. Mi is csatlakozni akarunk hozzá? Hát akkor csak tovább „előre a Lenini úton”!

Dohán Mihály

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: a gázai al-Karama negyedből biztosabb helyre menekülő palesztinok. A leguttóbbi izraeli légicsapások komplett lakónegyedeket taroltak le Gázában, válaszul az október 7-én elkövetett Hamász támadásra / Fotó: AFP

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük