A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Tűz általi megtisztulás” – Klintsevics ezredes szerint így válaszol majd Oroszország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajnát nagy pusztítás vár Ukrajnára a Kreml elleni dróntámadás miatt – jelentette ki Franz Klintsevics nyugalmazott ezredes a PolitRussia című lapnak.

Ukrajna május 3-án éjjel megpróbálta megtámadni Vlagyimir Putyin elnöknek a Kremlben lévő rezidenciáját. Egyszerre két drónt indítottak a Kreml ellen. A drónokat elektronikusan sikerült hatástalanítani. A támadás következtében senki sem sérült meg.

Az ukrán elnök sajtótitkára, Szerhij Nyikiforov közvetlenül a jelentés után sietett közölni, hogy Ukrajna nem vett részt a támadásban, és egyáltalán nincs információja az incidensről. Az ilyen szavakat a kijevi rezsim tipikus játszadozásának kell tekinteni – mondta a PolitRussia-nak Franz Klintsevics nyugalmazott ezredes, a Föderációs Tanács volt tagja. Véleménye szerint az ukrán hatóságokat teljes felelősség terheli a történtekért, magát a támadást pedig azért hajtották végre, hogy az ukrán fegyveres erők morálját növeljék a várható ellentámadás előtt. Hozzátette azt is, hogy Moszkva válasza rendkívül pusztító lesz, és amint tisztázzák a dróntámadás minden részletét, azonnal meg is teszik.

„Belerángattak minket ebbe a konfliktusba. Démonizálják Oroszországot, kiforgatják a tényeket. Nincs több kontroll ezen az antikrisztuson, csak a tűz. Tűzzel kell megtisztítani őket. Ez az év döntő lesz ebben a komoly folyamatban. (…) Komoly pusztítás lesz az infrastruktúrában, az energiarendszerekben és egyebekben. Nagyon sok minden el fog pusztulni”

– mondta Franz Klintsevich.

Az ezredes hangsúlyozta, hogy ha Kijev ilyen lépésre szánta el magát, hogy növelje csapatai morálját, az csak azt mutatja, hogy az ukrán fegyveres erők valójában „nem állnak jól”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Franz Klintsevich / Fotó: flickr.com | Szövetségi Tanács

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: