KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson: „Sokkal nagyobb fenyegetésként tekintenek Önökre, mint Kínára” – Szijjártó Péter interjút adott a Fox News-nak

Tegnap jelentette be Twitter oldalán a neves újságíró, Tucker Carlson, hogy hamarosan ismét hazánkba látogat. A Fox News riporterének interjút adott Szijjártó Péter külügyminiszter, melyben kifejezte, hogy szemben azokkal az álhírekkel, melyeket a mainstream média terjeszt, felüdülést jelent, amikor a Fox Newsnak nyilatkozhat.

A fő kérdés természetesen a migráció európai helyzete volt.

Szijjártó Péter elárulta, hogy amikor az európai külügyminiszterek találkozójára kerül sor és a migráció kérdése van terítéken, a külügyminiszterek sms üzenetekben biztatják,  a magyar külügyminisztert egyetértve vele, azonban a vita végeztével mégsem támogatják. Hogy mindezt mivel magyarázzák, többek között ezt is elárulja Szijjártó Péter.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy miért is jelent a pillanatnyi magyarországi parlamenti felállás fenyegetettséget az Egyesült Államok külpolitikája számára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Tucker Carlson ismét Magyarországra látogat

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!