KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson interjút készített a férfival, aki lefeküdt Barack Obamával (+videó)

Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője interjút készített Larry Sinclairrel, azzal a férfival, akinek 2008-as állításait, miszerint lefeküdt és cracket szívott Barack Obamával, az amerikai média elhallgatta, miközben az akkori szenátor győzelemre hajtott az akkori elnökválasztáson – számolt be az Oroszhírek.

Carlson kedden a közösségi médiában közzétett egy bemutatót, amely részleteket közöl az interjúból, jelezve, hogy a teljes beszélgetés szerda este kerül nyilvánosságra. Az egyperces klip az X-en (korábban Twitter) a közzétételt követő egy órán belül mintegy 4 millió megtekintésnél járt, a cikk írásakor már több mint 30 millióan látták – írták.

Sinclair elmondta, hogy 1999 novemberében mutatták be Obamának egy chicagói bár előtt, és fogalma sem volt arról, hogy Illinois állam szenátora. Elmondása szerint kétszer volt szexuális kapcsolata Obamával, és a két férfi együtt kokainozott. Azt állította, hogy Obama az ő nevében vásárolt kokaint, és végignézte, ahogy a leendő elnök cracket szív a limuzinjában – számolt be a lap.

Sinclair 2008-ban a National Press Clubban tartott tájékoztatóján és 2009-ben megjelent könyvében részletezte állításait. A könyvben azt állította, hogy Obamának meleg viszonya volt a templomának kórusvezetőjével is, és hogy a férfit 2007 decemberében meggyilkolták, miközben az akkori szenátor az elnökválasztáson indult.

Carlson megjegyezte, hogy Sinclair aláírt egy eskü alatt tett nyilatkozatot, és hazugságvizsgálaton is részt vett, hogy még inkább hitelt adjon a vádjainak.

MH

Kiemelt képen: Barack Obama 2022 novemberében / © Patrick T. FALLON Forrás: AFP

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük