KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucker Carlson élő adásban kért bocsánatot Orbán Balázstól a Magyarország elleni támadásokért (Videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tucker Carlson vendége volt szerda este Orbán Balázs a Fox News csatornán, ahol levetítették a balliberális CNN tusványosi beszámolóját, benne Orbán Viktor, a baloldal által sokat támadott beszédével. A bejátszást követően nem sokkal pedig Carlson bocsánatot kért Orbán Balázstól az amerikai média nevében, amiért a CNN magyarellenes riportja egyáltalán megjelenhetett.

A videóban, amelyet a Mandiner szemlézett, a CNN riportját követően Tucker Carlson azt kérdezte, „annyi időt töltenek azzal, hogy utálnak titeket [magyarokat], mit gondolsz, miért?”

Orbán Balázs a kérdésre válaszolva leszögezte, hogy a Fidesz politikája a józan észen alapul. A miniszterelnök politika igazgatója kifejtette, hogy 2015-ben négyszázezer ember próbált illegálisan átkelni a magyar határokon aminek hatására úgy döntöttek, hogy kerítést emelnek s megvédik a határokat.

Azóta állandóan nyomás alatt tart minket a globális elit (…) Nagyon büszkék vagyunk történelmünkre, a zsidó-keresztény örökségünkre, szeretnénk ezt megőrizni úgy, ahogy van. Ehhez meg kell, hogy védjük a határainkat, ez ilyen egyszerű
– magyarázta az államtitkár.

Carlson erre reagálva kifejtette, hogy legutóbb amikor hazánkban járt, úgy érezte, hogy itthon sokkal kiegyensúlyozottabb a média mint Amerikában. Ezek után a benyomások után Carlson nem is érti, hogy bírhatják a magyarok azokat a nyugati médiában levetített „valóságtól elrugaszkodott karikatúrákat.”

Erre válaszolva Orbán Balázs elmondta, hogy látni, hogy a médiából érkező vádak politikailag motiváltak. Kifejtette, hogy szerinte az amerikaiakhoz hasonlóan a magyar emberek nagyon bölcsek, majd az ukrán és a déli határról érkező menekültekről kezdett el beszélni:

Az átlag emberek érzik a különbséget,” üdvözölni kell a háború elől menekülteket, és „nemet kell mondani az illegális átkelőkre, ilyen egyszerű.

Az bizony. (…) Sokkoló, hogy a CNN képes volt ezt lehozni. Hadd kérjek bocsánatot az amerikai média nevében

– reagált Carlson a műsor végén.

Fox / Mandiner / Pesti Srácok

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: