A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tucatnyi NATO-tiszt halt meg Ukrajnában a Kindzsal rakétacsapás következtében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz védelmi minisztérium március 9-én a brjanszki területen történt szabotázs akcióra válaszul végzett nagyszabású „megtorló csapást” hiperszonikus „Kindzsal rendszerrel” egy Lviv melletti ukrán-NATO parancsnoki és kommunikációs központ ellen. Erről a Moszkovszkij Komszomolec számolt be a Pronews görög politikai és katonai információs portálra hivatkozva.

Megjegyzik, hogy a bunkert „Iris-R és NASAMS légvédelmi rendszerek védték”. A csapás következtében „akár 200 NATO-tiszt” is életét veszthette, többségük brit és lengyel. A katonák között amerikaiak is voltak, valamint olyan magáncégek képviselői, amelyek kommunikációs támogatással foglalkoznak. A lap rámutat, hogy a szövetség ukrajnai műveletei „visszafordíthatatlan károkat szenvedtek”.

A szerzők kiemelik, hogy nem lesz heves reakció a nagyszámú katonai szakember halála miatt, mivel ellenkező esetben a Nyugatnak nyíltan el kellene ismernie a NATO katonáinak aktív részvételét az ukrajnai konfliktusban.

Korábban az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy Ukrajna március 9-én egyetlen Kinnzhal rakétát sem lőtt le.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: MiG-31K nehéz vadászrepülőgép „Dagger” hiperszonikus rakétával

3 thoughts on “Tucatnyi NATO-tiszt halt meg Ukrajnában a Kindzsal rakétacsapás következtében

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: