KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump: jobban bízom Putyinban, mint az amerikai hírszerzésnél dolgozó söpredékben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök azt mondta, hogy jobban bízik Vlagyimir Putyin orosz elnökben, mint az amerikai hírszerzésben dolgozó “söpredékben” – idézte a Newsweek a Truth Social nevű közösségi hálózaton közzétett bejegyzését.

A volt elnök saját megjegyzésére utalt, amelyet a Putyinnal való 2018-as találkozója után tett. Akkor azt mondta, hogy nem lát okot arra, hogy Oroszország miért avatkozott volna be a 2016-os választásokba – az FBI akkori vádjai ellenére.

“Emlékszik, amikor Helsinkiben egy riporter lényegében megkérdezte tőlem, hogy kiben bízom jobban, Putyin orosz elnökben vagy a mi hírszerző söpredékünkben. Akkoriban úgy éreztem, hogy nagyon rossz embereink vannak James Comey, McCabe (akinek a feleségét a korrupt Hillary segítette) személyében”

– idézte Trump szavait a lap.

Trump ezután megkérdezte a követőit, hogy kit választanának, Putyint vagy “ezeket a söpredékeket”.

Oroszország többször is tagadta az Egyesült Államok vádjait a belügyeibe való beavatkozásról, beleértve az elnökválasztást is. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője teljesen megalapozatlannak nevezte ezeket. Szergej Lavrov külügyminiszter is megjegyezte, hogy nincs bizonyíték beavatkozásra.

Vadhajtások

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: