KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Továbbra is százmilliók szerepelnek Gyurcsány vagyonnyilatkozatában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Százmilliós megtakarításról, tartozásról vallott a DK elnöke.

A tavalyi, választási évhez képest apadt, de továbbra is százmilliós megtakarítása van Gyurcsány Ferencnek, derül ki friss vagyonnyilatkozatából. A politikus, cégtulajdonos (Altus Portfólió Kft.) jövedelmi kategóriaként a négyest jelölte meg, ami 1-5 millió forint közötti sávra utal.

A DK vezetője továbbra is tulajdonosa egy pápai ingatlannak, felerészben pedig egy kötcsei családi háznak.

A korábbi kormányfőnek értékpapírban van 461 millió forintja, ez májusban még 587 millió volt. De a baloldali pártelnök feltüntetett 631,7 millió forintot lakásvásárlás foglaló és előlegként is. Gyurcsány nyilatkozatában 58,9 millió forintnyi bankhitel, és 293 millió forint értékpapír fedezetű hitel szerepel mint tartozás.
Az országgyűlési képviselőknek, a nemzetiségi képviselőnek és a nemzetiségi szószólóknak a jövőben ismét kötelező – nemcsak a megbízatás keletkezésekor, hanem – január 31-ig, valamint a megbízatás megszűnésekor is új típusú és tartalmú vagyonnyilatkozatot tenni. Emellett ismételten csatolni kellett a vagyonnyilatkozathoz a közös háztartásban élő házas- vagy élettárs, gyermekek vagyonnyilatkozatát is.
Az országgyűlési képviselők, a nemzetiségi képviselő és a nemzetiségi szószólók az új szabályoknak megfelelően első ízben – a 2022. november 1. napján fennálló állapot szerint – 2023. január 31-ig tettek nyilatkozatot, amelyhez csatolják a családtag vagyonnyilatkozatát is.
Ez is érdekelheti:  Elérkezett az ukrajnai háború fordulópontja

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük