KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Törökország nem engedi, hogy a „terrorizmus támogatói” a NATO-hoz csatlakozzanak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Törökország mindaddig nem hagyja jóvá Finnország és Svédország NATO-csatlakozási kérelmét, amíg a szövetség nem kezeli megfelelően Ankara aggodalmát a terrorszervezetek állítólagos támogatásával kapcsolatban – mondta Recep Tayyip Erdogan elnök hozzátéve, hogy nem fogják megismételni a „múlt hibáit”. 

Amíg én vagyok Törökország elnöke, nem mondunk igent a terrorizmust támogató országoknak a NATO-ba történő belépésére”

Svédország és Finnország delegációi a múlt héten tárgyaltak török ​​kollégáikkal Ankarában, miután a skandináv országok közös kérelmet nyújtottak be az Egyesült Államok vezette katonai szövetséghez való csatlakozásra. Csatlakozásukhoz mind a 30 tagállam egyhangú beleegyezése szükséges, Törökország pedig azzal fenyegetőzött, hogy megakadályozza a folyamatot, hacsak a két ország nem lép fel az általa szélsőségesnek tartott csoportokkal szemben.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány Ferencet már a DK-n belül is leváltanák

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük