KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Tizenhárom pontos követeléslistát olvastak fel a Színművészeti hallgatói” – Mi van??? Ez komoly?

Videó: nézzék meg ezt a bohózatot!

Ha ezek a Színház- és Filmművészeti Egyetem „produktumai”, akkor tényleg megérett a változás! Hajrá, Vidnyánszky úr!
Kicsim! A legtöbb, amit te követelhetsz, az egy csomag popsitörlő. Egyetemre járni nem alapjog, ez egy kiváltság. A te ingyenes oktatásod fedezetét mi, adófizetők, teremtjük meg. Mi, akik most a gyárakban, az építkezéseken, a földeken, a kereskedelemben, a turisztikában, a közszférában DOLGOZUNK.

Vegyetek vissza az arcból, gyerekek! Örülhettek, hogy Magyarországon hisztizhettek, mert „más normális országban” már rég kifüstölt volna titeket onnan a TEK-hez hasonló helyi rendfenntartó szervezet.
Közben kiderült, hogy az SzFE vezetői még tárgyalni sem akartak a kuratóriummal, nekik nem érdekük a tanévkezdés, nekik a hiszti kell. Nos javasoljuk, hogy a kuratórium kezdjen el toborozni új tanárokat és új diákokat! Van ebben a hazában pár tucat normális, tehetséges oktató és pár száz hazaszerető diák, akik alázattal és becsülettel fognak tanulni, mert értik, hogy ez nem az alapjoguk, hanem ez a kiváltságuk, hogy egyetemre járhatnak.
Vidnyánszky:  Az SZFE vezetése nem akart velünk tárgyalni
2020. szeptember 1. 21:47
„Elzárkózik az egyetem még mindig, mindennemű változás elől” – fogalmazott a kuratórium elnöke.
„Az egyetem vezetése az első pillanattól nem akart tárgyalni a kuratóriummal az együttműködésről” – fogalmazott Vidnyánszky Attila, az SZFE kuratóriumi elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden.
Az egyetem eltárkózik a változás elől
Vidnyánszky Attila elmondta: az egyetem vezetése kimentette magát az ITM által javasolt tárgyalás alól, a diákok pedig pusztán ultimátumokat adtak. Mint fogalmazott: „a diktátumok, az ultimátumok nyelve volt csupán jelen. Egy óra múltán kértem őket, hogy akkor mostmár beszélgessünk, mert talán azért jöttünk ide, hogy esetleg eszmét, meg gondolatot cseréljünk” – fogalmazott a kuratórium elnöke.
Hozzátette: „Elzárkózik az egyetem még mindig, mindennemű változás elől” Vidnyánszky Attila szerint „egy nagyon zárt rendszerben működik az egyetem, sok szempontból igazságtalanul. Sok szempontból elszakadt a szakma egy részétől, nagyon-nagyon elszakadt” – fogalmazott.
Hivatalosan nem is mondott le a szenátus?
Vidnyánszky Attila a szenátus lemondásával kapcsolatban kérdezték. A kuratórium elnöke kérdésre válaszolva elmondta, „nem kaptunk semmiféle hivatalos okmányt erről, nem kaptunk semmit hivatalosan, és nagyon jó volna ezt a helyzetet tisztázni. Ezért kértem, hogy holnap találkozzunk Upor Lászlóval (az intézmény rektorhelyettese – a szerk.), remélem, sikerül” – fogalmazott.
Forrás:

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük