KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Titkos nukleáris fegyverekre vonatkozó dokumentumokat keresett az FBI Trump házában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint ahogy arról korábban a NIF is beszámolt az FBI rajtaütésszerűen házkutatást tartott Donald Trump korábbi amerikai elnök floridai Mar-a-Lago-i birtokán. Mint kiderült a házkutatásra a parancsot maga az amerikai igazságügyi miniszter adta.

A The Guardian beszámolója szerint az FBI ügynökei nukleáris fegyverekkel kapcsolatos titkos dokumentumokat kerestek több más titkos anyag mellett, amikor hétfőn átkutatták Donald Trump otthonát.

A Washington Post a nyomozókra hivatkozva arról számolt be, hogy nukleáris fegyverekre vonatkozó dokumentumokat foglalt le az FBI Donald Trump Mar-a-Lago-i üdülőhelyén. történt házkutatás során. Azt azonban nem részletezték, hogy milyen dokumentumokról van szó, illetve azt sem, hogy ezek a dokumentumok amerikai vagy más ország fegyvertárára vonatkoznak-e.

Trump később kiadott egy nyilatkozatot, amelyben kijelentette, hogy nincs ellenére, éppen ellenkezőleg „külön kéri, hogy azonnal hozzák nyilvánosságra azoknak a dokumentumoknak az adatait, melyeket lefoglaltak.” egy  „amerikaiatlan, indokolatlan és szükségtelen rajtaütés és betörés” során…

Tegyétek közzé a dokumentumokat most! – szólította fel Trump az igazságügyi minisztériumot.

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Rárontott az FBI Donald Trump floridai rezidenciájára – korábban ilyet még egyetlen elnökkel sem tettek

Az amerikai igazságügyi miniszter engedélyezte a házkutatást Donald Trump floridai otthonában

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: