KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

The Times: „Szabaduljunk meg Putyin „európai bábjától”, Orbán Viktortól”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Times nyíltan arra szólít fel, hogy „szabaduljunk meg Putyin „európai bábjától”, Orbán Viktortól”. Úgy tűnik, mostantól minden szuverén politikusra rá fogják ragasztani a „Putyin bábja” jelzőt – írja a Szent István Légiója Közösség

Vannak, akik szerint Orbán azért nyugtalanítóbb jelenség, mint a Brexit, mert a kilépés helyett a liberális Európa eszméjét próbálja lerombolni, és ebben Vlagyimir Putyin orosz elnök sötét szövetségese.

Hol van már a lengyel és a magyar miniszterelnök közötti barátság, ami még az ellenzéki időkben kezdődött! Az illiberális Orbán Viktor most szoros kapcsolatokat ápol Moszkvával, de ez komolyan veszélyezteti az európai egységet – írta nemrég Richard Boyce, a Times szerkesztője egy cikkben. Boyce szerint nem probléma, hogy Donald Tusk lengyel és Orbán Viktor magyar miniszterelnök elhatárolódik egymástól, hiszen Orbán szoros szövetséget ápolt a nacionalista lengyel kormánnyal, hogy belülről rombolja az EU-t.

A Budapest-Varsó tengely összeomlása megnyithatja az utat egy olyan magyar politikus eltávolítása előtt, aki a Kreml trójai falovának szerepét játssza az európai falakon belül.

Szükségünk van erre a „liberális Európára”? Vagy a „liberális Európa” Európa mint civilizáció valódi halála…? – teszi fel a kérdést a Szent István Légiója Közösség.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Szent István Légiója Közösség

Ez is érdekelheti:  Ukrajnában brutális üzemanyag hiány és áremelkedés várható

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük