KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Teret hódított Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja a spanyol és portugál sajtóban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Argentínában pedig a közelgő elnökválasztás kapcsán került most némileg fókuszba

A Transzparens Újságírásért Alapítvány ezúttal azt vizsgálta meg, hogy milyen hatást váltott ki az interjú a francia, az olasz, a spanyol és a portugál nyelvű sajtóban – számolt be a Mandiner.

Mint kiderült, a franciaországi médiumok még csak említésre sem méltatták a Tucker Carlson és Orbán Viktor között lezajlott beszélgetést, ráadásul az olasz sajtótermékek sem fordítottak különösebb figyelmet az interjúra. Azonban, mint írták, Meglepő módon viszont a spanyol médiában, sőt Portugáliában és egyes latin-amerikai országokban is komolyabb sajtóvisszhangot váltott ki.

„Az orosz-ukrán háború megoldásának kulcsa Amerika kezében van” – Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjút (videó)

Argentínában például a most esedékes elnökválasztás miatt került terítékre: ugyanis Orbán Viktor után az egyik legesélyesebb jelöltnek számító Javier Milei volt Tucker Carlson következő interjúalanya.

A magyar miniszterelnökkel készült felvétel pedig mindkét alkalommal nézettségi rekordokat döntött.

Sőt, itt hozzátették, hogy az egyik argentin lap pedig egészen odáig „merészkedett”, hogy Carlson második Orbán-interjúját a műfajon belül a történelem harmadik legnézettebb adásaként aposztrofálta – írták.

Az elemzés kitért arra is, hogy a latin-amerikai államok közül Kolumbiában is reflektáltak az interjúra. A Costa Noticias című lap egy terjedelmes cikkben tárgyalta az elhangzottakat, ahol külön kiemelték Orbán Viktor politikai téren tanúsított józan gondolkodását – áll az alapítvány közleményében.

MH

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány szemkikövető Ferenc megtartotta expozéját (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Teret hódított Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja a spanyol és portugál sajtóban

  1. Véleményem szerint nagyon sok politikus képes józan gondolkodásra, csakhogy nem eléggé bátor, illetve nem áll mögötte ilyen szilárd többség, mint Orbán esetében.

  2. .aszd szájba az a…d tetves carlson,te nem itt élsz teljes jog(és ki)fosztásba kényszeritve roh@dj meg!Hány milliót-milliárdot kaptál kapsz o1tnm-től?

      1. Ner trollok:Azt a fidesz agymosottak müvelik amit ajánlsz,akik orbán bélsarában henteregnek boldog mámorban.Lakmározzátok idők végezetéig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük