KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Taurus-botrány: terrorizmussal vádolja a Nyugatot Oroszország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A német nép gondoljon most arra, hogy milyen szörnyű tragédiába sodorják azok, akik német politikusnak adják ki magukat, de valójában karmesterei, mondjuk, elsősorban az amerikai, angolszász ideológiának, Európa teljes elpusztításának

– mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője az állami televíziónak nyilatkozva, utalva a múlt héten kirobbant Taurus-botrányra, miszerint német tisztek a kercsi híd felrobbantását tervezték német Taurus rakétákkal.

Kiszivárgott a krími híd megtámadásáról szóló német megbeszélés szövege

Emlékeztetem Önöket, hogy nyolcvan évvel ezelőtt a német fasiszta csapatoktól szenvedtük el, hazánk szenvedte el a legnagyobb veszteségeket, éppen attól az ideológiától, amely magából Németországból nőtt ki és onnan származik.

Elmondta, hogy ők voltak, akik a második világháború után ketté osztott Németország újraegyesítéséhez hozzájárultak.

Ez is érdekelheti:  Hiteles a német tisztek Krími híd elleni támadásról szóló hangfelvétele

A mi országunk volt az, amelyik zöld utat adott Németország egyesítésének. Annak ellenére, hogy ezt a legszörnyűbb történelmi tapasztalatot éltük át… Felvetik a kérdést, hogy milyen alapon és ki engedte meg Németországnak, hogy így viselkedjen hazánkkal és népünkkel szemben?

Mint elmondta, továbbra is hivatalos magyarázatra várnak Németországtól, nem elégednek meg a sajtón keresztüli üzengetéssel.

A nyugati sajtó bizonyos hivatalos forrásokra hivatkozva már többször megírta, hogy a felvétel hitelességét illetően nincsenek kétségek. Először is persze jó lenne, ha maga Németország hivatalosan is kijelentené, hogy a felvétel hiteles, nem a média leple alatt, hanem hivatalosan kijelentené, hogy a felvétel hiteles.

Marija Zaharova Telegram-bejegyzésében summázta az interjút.

A Nyugatnak felelnie kell azért, amit tett, és vállalnia kell a felelősséget. Végül is, többek között a civilek elleni terrorcselekményekről beszélünk.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Marija Zaharova / Fotó: TRT

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük