KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az igazságügyi miniszter furcsállja, hogy a fideszes sajtó a gyermektelenek érzékenysége miatt aggódik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Novák Előd (Mi Hazánk) szóvá tette ma a parlamentben, hogy kormánypárti médiumok kitiltották a gyermekvállalásra buzdító hirdetéseket, amelyeket az Anya-Ország Alapítvány finanszírozott volna. Ezt azzal az indokolással tették, hogy “a szülői szerep méltatása sérti a gyermektelenek érzékenységét”.

Hangsúlyozta, hogy soha olyan kevés gyermek nem született Magyarországon, mint tavaly, ráadásul idén januárban további 12 százalékkal csökkent a születésszám az egy évvel korábbihoz képest.

Ez is érdekelheti:  "A legférfiasabb dolog az apaság" - óriásplakát-kampány kongatja a demográfiai vészharangot

Tuzson Bence azt felelte, hogy nem tud nyilatkozni a különböző sajtótermékek helyett, de azt furcsállja, ha valaki ilyen típusú indokkal utasítja vissza a hirdetéseket. A családbarát hirdetéseket minden szempontból támogatni kell – jelentette ki, hozzátéve, mindent meg kell tenni, hogy több gyermek szülessen, és ezek a gyermekek megfelelő körülmények között nőhessenek fel.

A miniszter emlékeztetett, hogy a kormány 3300 milliárd forintot fordít családtámogatásra és ezt az összeget a következő időszakban növelni fogja.

MTI, Kuruc.info

Kiemelt képen: Novák Előd / fotó: Bruzák Noémi /Forrás: MTI/MTVA

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük