Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szörnyű: Több helyen is ellenségesen bántak az vizsgálódó Libe bizottság tagjaival

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt állítja hírében az EuroNews nevű szélsőliberális, kozmopolita, híranyagokat sugárzó tv csatorna internetes oldala.

Történt ugyanis, hogy Gwendoline Delbos-Corfield (francia zöldpárti képviselő) a bizottság vezetője sajtótájékoztatót tartott és mást nem is tudott tenni, mint panaszkodott. Csakhogy nem tudom, mit is várt ez a szélsőliberális, görögdinnye (kívül zöld, belül vörös) többségű tagokból álló társaság, kivéve Nicolas Bay-t és a spanyol Jorge Buxadé Villalba-t.

Szerinte bizony Magyarországon vannak aggasztó jelek a jogállamiságot illetően. Állítólag a Kúriánál és az Alkotmánybíróságnál rendkívül ellenségesen fogadták őket. Nem tudom, modorvizsgálatra jöttek? Vajon miért csodálkoznak azon, hogy nem látjuk szívesen az ellenségeinket? Szerintük normálisan gondolkodó magyar ember könnybe lábadó szemekkel fogadja majd őket?

Gwendoline Delbos-Corfield, azt is elárulta, hogy egy ember nem volt hajlandó szóba állni velük, aki a média világában dolgozik. Ahhoz képest, hogy állítólag legalább 100 emberrel találkoztak, végülis ez nem is rossz arány. Mellesleg, ha Rákay Philip-ről van szó, aki arról számolt be a Hír Tv egyik műsorában, hogy nem fogadta a meghívásukat, akkor egyrészt maximálisan megértem őt, másrészt pedig ez nem lehet semmilyen véleményezési szempont, hiszen sehol sincs törvénybe foglalva, hogy mindenkinek szóba kellene állnia velük, pláne, ha belegondolunk a Tavares vagy éppen a Sargentini jelentésbe. Arról nem is szólva, hogy ott rúgnak bele az országba, ahol csak tudnak.

Delbos-Corfield legnagyobb problémája a közmédiával kapcsolatban egyébként az volt, hogy ellenzéki képviselőknek gyakorlatilag nem biztosítanak megszólalási lehetőséget. Ekkora hazugságot állítani egy itt tartott sajtótájékoztatón, több mint gusztustalan. A közmédiába el lehet menni, ugyanis számos meghívást kapnak ellenségi (ellenzéki az álnevük) képviselők. Az más, hogy nem fogadják el a meghívást, majd azt hazudják, hogy onnan ki vannak rekesztve.

Rugóztak még a “Pegazus ügyön”, ami egy lerágott csont, no meg problémáztak az igazságügyi rendszer miatt, mely szerintük Magyarországon nem független. És kérem, mindezt megállapították cirka három nap alatt. Ez ám a tempó, gratulálunk!

Szépe Áron

Kiemelt kép: Budapest, 2021. október 1.
Gwendoline Delbos-Corfield francia európai parlamenti (EP) képviselõ, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselõcsoport alelnöke, az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) tényfeltáró delegációjának vezetõje sajtótájékoztatót tart az EP budapesti irodájában 2021. október 1-jén.
MTI/Máthé Zoltán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

“Nemzeti jogvédő programajánló a hazánkban ideiglenesen „állomásozó” Európai Parlament LIBE Bizottságának

A LIBE-delegáció két tagja szerint “boszorkányüldözés” folyik Magyarország ellen

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: